Štoper crno-belih pozvao ''Grobare'' da dođu i u subotu, ne znajući za kaznu...

Autor: Darko Mitrović
sreda 10.05.2017.
22:10
Izvor: Sportske.net, Beta

Iskusni defanzivac je i večeras odlično odradio svoj posao.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Bojan Ostojić rekao je da je najvažnije da je ekipa prošla u finale Kupa.

"Dobro smo ušli u utakmicu, kontrolisali svih 90 minuta. Postigli smo gol na vreme i otišli na odmor malo rastrećeno, ali morali smo da se pazimo jer smo znali da je Vojvodina kvalitetan protivnik i da ima dobre igrače. U poslednjih pola sata se nešto poremetilo u našoj igri, nismo baš stajali kako treba, ali najvažnije je da smo prošli u finale", naveo je on.

Upitan o teškom rasporedu, pošto se utakmice igraju sredom i subotom, Ostojić je rekao da nema opravdanja.

"Nema opravdanja, nema umora, moramo da nastavimo ovako da igramo i da pobedjujemo. Umora će biti, znamo gde smo i svesni smo toga", dodao je Ostojić.

On je rekao i da ne razmišlja o finalu Kupa, već samo o narednoj prvenstvenoj utakmici sa Voždovcem, zahvalio je navijačima na podršci i pozvao ih da isto učine u subotu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 10.05.2017
23:08

Ne dozvole li svih 20 000 i kusur navijača da budu redari, svi na atletsku stazu.

avatar
Wednesday, 10.05.2017
22:59

Inace, ja nemam fisek i ne bavim se prodajom semenki, mogla bi sada malo i Vojvodina da fasuje kaznu, a i oduzimanje bodova bi trebalo da potkaci i nju ako potkaci i nas pa da vidimo koliko je ko tu uprljao ruke ako smete da otvorite Pandorinu kutiju. Inace, Ivan Golac se zaleteo, u slucaju da Partizan ode u cetvrtu ligu, ko ce da skuplja bodove za nas?

avatar
Lazar Grobar
Wednesday, 10.05.2017
22:57

Nisam skoro video tako hladnokrvnog štopera u Srbiji,on se igra sa napadačima dok ima loptu,da ne govorimo o tome kako se igra sa njima dok oni imaju loptu. Po nekad mi njegovi dueli izgledaju kao kada otac i njegov petogodišnji sin igraju fudbal,tj. otac se igra sa sinom. Bravo Ostoja !

avatar
Wednesday, 10.05.2017
22:13

Polako, mi mozda zalbom mozemo da odlozimo izvrsenje i da ipak bude publike u subotu, a nadam se da je sa Bojanom sve u redu.