Štoper napustio Partizan: "Nadao sam se da će san trajati zauvek"

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 13.06.2022.
23:10
Izvor: Sportske.net

Šestogodišnja saradnja je završena.

Epa/Andrej Čukić
Epa/Andrej Čukić

Povezane vesti

Iskusni štoper Bojan Ostojić napustio je Partizan i od kluba se oprostio porukom na društvenim mrežama.

Tridesetosmogodišnji defanzivac je crno-bele boje obukao 2016. godine od tada pa do danas osvojio jednu titulu prvaka zemlje i tri nacionalna Kupa.

"Došao je i taj dan, iako sam se nadao da će san trajati zauvek, jer biti deo Partizana je ništa drugo nego najlepši san koji fudbaler može da usni i doživi. Srce puca, jer se skupilo toliko i ljubavi i bola, uspomena, radosti, sreće, tuge i sve je duboko urezano kao porodična priča, jer moj Partizan nikada drugačije nisam shvatao sem kao porodicu, kao drugu kuću. Imao sam i imaću zauvek ljubav prema klubu za koji sam dao svoju poslednju kap i ne kajem se nijednog trenutka. Štaviše, kada bih mogao da biram, opet bih sve ponovo bez ustezanja, opet bih u taj ‘Tango smrti’, poručio je Ostojić u emotivnoj objavi na društvenim mrežama.

Nisam želeo da priznam da će jednom doći i taj dan, nisam se nadao da će doći kraj, nisam bio spreman da mom klubu, mom Partizanu, kažem zbogom. Za mene je u toj ljubavi uvek bilo prerano za kraj… I, uveren sam, ne samo za mene, već za svakoga ko voli Partizan, bar delićem koliko ga ja volim, a to rečima ne može da se opiše. Hvala svima, navijačima, trenerima, svim mojim saigračima, medicinskom bloku, ljudima u klubu… Ostavljam vam u amanet kao svi moji prethodnici da se borite za sveti grb, da “izginite” na terenu, a posle kako bude… Hvala ti, hvala ti, crno-bela ljubavi! Jednom Partizan, uvek Partizan!", poručio je Ostojić.

On je u grupaciji igrača sa kojima neće biti produžena saradnja, što je tokom dana najavio generalni direktor kluba Miloš Vazura.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke