Štoper "Sokolova" propustio trening, Tumbini problemi postaju sve veći

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 13.11.2018.
22:15
Izvor: Sportske.net

Sve je izvesnije da će još jedan standardni reprezentativac i starter na prethodnoj utakmici sa Srbijom propustiti predstojeću u Beogradu.

Beta/AP Photo/Risto Božović
Beta/AP Photo/Risto Božović

Povezane vesti

Velike probleme imao je Ljubiša Tumbaković sa sastavljanjem tima za prvi meč sa Srbijom u Ligi nacija, ali šta tek reći za situaciju u kojoj se nalazi uoči subotnjeg okršaja na stadionu "Rajko Mitić".

Stefan Savić ni ovoga puta neće biti u mogućnosti da pomogne svom nacionalnom timu, ali će uz njega utakmicu propustiti i nekoliko igrača koji su počeli prethodnu utakmicu sa Srbijom u Podgorici.

Tumbaković je zbog povreda unapred precrtao Stevana Jovetića, Filipa Stojkovića i Nikolu Vukčevića, a sada je pod velikim znakom pitanja i štoper Žarko Tomašević.

Prvotimac Ostendea nije za vikend igrao za svoj klub zbog povrede mišića. Juče je pokušao da odradi trening u bazi "Sokolova" na Starom Aerodromu ali nije izdržao do kraja. Danas iz glavnog grada Crne Gore stiže vest da je Tomašević propustio trening i da su sve veći izgledi da Ljubiša Tumbaković neće moći da računa na njega u Beogradu.

Zbog toga su već upućeni naknadni pozivi dvojici štopera, Igoru Vujačiću i Nemanji Mijuškoviću, ali i vezisti Sutjeske Stefanu Lončaru.

Utakmica 5. kola Grupe 4 u Ligi C Lige nacija između Srbije i Crne Gore igra se 17. novembra od 15 časova na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke