Strahinja Pavlović - Što više razmišljaju, sve više žale...

Autor: Boris Jovanović
petak 06.09.2024.
08:26
Izvor: Sportske.net

Ko o čemu, Italijani o srpskom divu...

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Strahinja Pavlović je novi ljubimac navijača Milana, posle tek nekoliko mečeva u Seriji A, a nakon sinoćnjeg remija protiv Španije, mediji se ponovo utrkuju u pohvalama na račun Srbina.

Međutim, ćesto se provlači priča o transferu u Lacio kome je dao prošlog vikenda gol u Seriji A. Bio je baš blizu, a reči tadašnjeg direktora Rimljana to i pokazuju.

"Znali smo da je ogroman talenat, da će postati strašan igrač. Milan je logična posledica svega što je pokazao u klubovima i reprezentaciji poslednjih godina", kaže Igli Tare, sportski direktor Lacija 2019. godine kada je transfer propao.

Mnogo je teorija, od nekih da je Lacio probao da prepravi ugovor do toga da Pavlović nije prošao lekarske preglede, što sa ove distance od pet godina zvuči kao komično.

Tare kaže da ostaje žal.

"Baš mi je krivo što se tako završilo, zbog Lacija. Drago mi je zbog Pavlovića, pokazao je da zaslužuje Milan, njegov put je uvek bio uspon, trofeji, Liga šampiona, reprezentacija", objašnjava Albanac.

"Tačno je, sve je bilo potpisano, sve je bilo na stolu. Ne želim da se vraćam u prošlost, desilo se što se desilo, što više razmišljam sve mi je više žao. Sa strane njegovog kvaliteta i skautskih izveštaja bilo je jasno da će izrasti u odličmog igrača", dodao je Tare.

Strahinja je posle propalog transfera potpisao novi ugovor sa Partizanom, ali je već naredne zime prodat Monaku koji ga je ostavio na pozajmici u crno-belima. Posle znate, pozajmice Serklu i Bazelu, transfer u Red Bul i od ovog leta, pošto su "Rosoneri" platili dvadesetak miliona evra dolazak u Seriju A.

Već ga upoređuju sa Stamom, mada je rano za tako nešto, ali barem za sada se ispostavlja da je italijanski velikan pogodio sa srpskim štoperom. 

Naredne nedelje, kada prvenstvo bude nastavljeno, Milan će protiv Venecije juriti prvu pobedu. Posle sledi debi u Ligi šampiona, rival je Liverpul, pa "Madonina", ako ne bude poboljšanja, Strahinja bi vrlo rano u sezoni mogao da dobije novog trenera...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke