Strašni Milan Borjan!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 06.09.2021.
07:38
Izvor: Sportske.net

Kanada odolela protiv "Jenkija"...

AP Photo/Mark Humphrey
AP Photo/Mark Humphrey

Povezane vesti

Kanada je odnela bod iz Nešvila, na kraju 1:1 sa Amerikancima, odličan rezultat, Milan Borjan je branio odlično, ostalo su završili zvezda Bajerna, Alfonso Dejvis i strelac Larin. Amerikanci su vodili golom Aronsona od 55. minuta, ali je samo desetak minuta kasnije gostujući tim izjednačio. Veliki bod za "Kanukse", prava retkost u poslednjih 40 godina, šanse da odu na Mundijal su realne. Kanada ima dva remija, naravno, ima još mnogo da se igra, sledi meč sa San Salvadorom koji moraju da dobiju kod kuće. 

U Concacaf zoni dominira Meksiko, "Sombrerosi" imaju maksimalan učinak, noćas su odneli bodove iz Kostarike, Cezara Navasa je savladao Pineda u nadoknadi prvog dela sa bele tačke. Honduras i El Salvador u reprizi "fudbalskog rata" od pre pola veka su igrali bez golova, a iznenađenje večeri priredila je Panama. "Kanalerosi" su pregazili Jamajku, Andrade, Blekburn i Vaterman su savladali golmana MLS ligaša Filadelfije, Endrjua Blejka za velikih 3:0.

Na tabeli Meksikanci imaju 6, Panama 4, Kanada, Amerikanci, Honduras i Salvador po dva remija. Biće napeto, kako rekosmo Kanada mora da dobije El Salvador kod kuće, "Jenkiji" putuju u Honduras, Panama ima najtežeg rivala, Meksiko, dok će Kostarika i Jamajka morati da se "vade" u međusobnom susretu. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke