Strelac Babić: ''Hvala Mitru na lepim rečima, veliki je čovek i igrač''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 19.11.2023.
17:49
Izvor: Sportske.net

Posle njegovog gola smo mogli da odahnemo.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Strepela je Srbija tokom drugog poluvremena, pogotovo kada je Bugarska anlulirala minus iz prvog dela igre i povela sa 2:1, a za to vreme je Crna Gora vodila u Mađarskoj sa 1:0.

Tada nismo imali rezultat koji nas vodi na EURO, ali je najpre Mađarska protiv Crne Gore napravila preokret, da bi Srđan Babić zatim svojim golom u Leskovcu izjednačio na 2:2 i naše slavlje je moglo da počne.

Pre nego što je Babić izašao pred kamere RTS-a po završetku meča, Aleksandar Mitrović ga je uveo u priču, otkrivanjem informacije koju nismo znali pre meča.

''Jako lepi dani za srpski fudbal i nadam se da će Srbija umneti da proslavi ovaj uspeh. Fenomenalan gol je postigao Srđan, kao i Velja. To pokazuje da Srbija uvek ima igrače koji mogu da iskoče. Mnogi ne znaju da je imao virus, nije ni trenirao, ali je stisnuo zube i izašao na teren. Jako mi je drago zbog njega'', rekao je Mitrović.

''Hvala Mitru na ovim rečima, veliki je čovek i veliki igrač. Jeste, bio sam bolestan, nisam ni u klubu igrao poslednju utakmicu, ali sam sa velikom željom došao u reprezentaciju. Ovo je fantastičan uspeh, 24 godine nismo bili na Evropskom prvenstvu i drago mi je zbog toga'', istakao je Babić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke