Strepnja - Filip Kostić neizvestan za Brazil!

Autor: Nemanja Janošev
sreda 23.11.2022.
14:27
Izvor: Sportske.net

Dakle, ipak strepnja.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

/Od izveštača "Sportske.net" iz Dohe Ivana Cvetkovića/

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković otkrio je da je Filip Kostić neizvestan za sutrašnji susret sa Brazilom.

Sutra je veliki dan za našu reprezentaciju budući da "orlovi" otvaraju svoje učešće na Svetskom prvenstvu i to protiv, verovatno, najtežeg mogućeg rivala - Brazila.

Stoga, medije je prevashodno zanimalo kako će izgledati tim Srbije za taj duel i ko će biti spreman.

"Potpuno normalno pitanje, ali nijedan trener vam neće otkriti tim. Što se tiče sastava Brazila, 99 posto znamo ko će igrati, ali to ništa ne menja. Dobro smo radili ovih par dana i adaptirali se na klimu i život u Kataru. Jedino što je Filip Kostić pod znakom pitanja", rekao je selektor Stojković.

On je potom istakao da se Srbija nikoga ne plaši, pa ni "selesaa".

"Gotovi smo sa četiri napadača? Imate sreće izgleda, ako igramo sa četvoricom napadača. Ali, ko će igrati odbranu? Neko mora. Šalu na stranu, Brazil je veliki tim, jedan od najvćeih na svetu sa zlatnom generacijom igrača, Očekujemo neverovatno tepku utakmicu, moramo biti fokusirani na naš fudbal i da pokušamo da kroz taktilčke i tehničke stvari da budemo dobar protivnik Brazilu. Utakmica počinje rezultatom 0:0, Brazil ima šansu da dobije, ali i mi. Mi se ne plašimo nikoga na svetu, pa čak ni Brazla, u svo dužno poštovanje", kazao je.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke