Štulić: Napravili smo dve glupe greške, ali imamo povoljan rezultat!

Autor: Mladen Heleta
petak 22.07.2022.
15:45
Izvor: Sportske.net, Beta

Radnički je sinoć na Malti odigrao nerešeno 2:2 protiv Gzire, u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaler niškog tima i strelac prvog gola na meču Nikola Štulić rekao je da je ekipa na Malti ostvarila povoljan rezultat, ali da su mogle skupo da je koštaju “dve glupe greške”.

Imali smo povoljan rezultat, ali smo iz naših grešaka sami sebi dali dva gola. Srećom, postigli smo pogodak u 92. minutu i imamo povoljan rezultat pred revanš. Idemo na pobedu u Nišu da prođemo dalje” izjavio je Štulić.

Nišlije su na stadionu Sentenari u Ta Kaliju povele u 28. minutu golom Štulića, Maksuel Samurai je golovima u 56. i 61. minutu sa penala doneo preokret, a konačan rezultat postavio je Francuz Maka Gaku u drugom minutu sudijske nadoknade vremena.

Pad koncetrancije, prvi gol, posle toga neka lopta, ne znam ni odakle je došla i penal za njih. Ne znamo ni mi šta se sve desilo i okrenuše nam utakmicu za pet minuta. Mi smo mislili da ćemo postići još neki gol, bili smo puni samopouzdanja, ali jednostavno stvari su se promenile i te dve greške umalo da nas koštaju povoljnog rezultata na Malti” naveo je Štulić.

Trener Radničkog Tomislav Sivić rekao je posle utakmice da je njegova ekipa bolja od malteške.

Slažem se. Mislim da smo mnogo kvalitetniji, ali iz naše dve glupe greške za pet minuta se sve okrenulo” jasan je napadač Radničkog.

Štulić je na Malti odigrao svoju prvu utakmicu u nekom evropskom takmičenju i postigao prvi gol.

Sa Partizanom sam bio par utakmica na klupi, ali nisam debitovao. Jako mi je drago što sam na debiju postigao gol. Moramo da se “stisnemo” i da pobedimo u Nišu da bismo prošli dalje” rekao je on i dodao da oseća olakšanje zbog pogotka.

Na zvaničnoj utakmici nisam dao gol cele prošle polusezone, na pripremama sam dao šest golova. Sada očekujem da će to da krene kako treba“ istakao je Štulić.

Bivši igrač Partizana izneo je svoj stav o odlasku Stefana Mitrovića u Crvenu zvezdu.

Veliki gubitak za nas. Mitrović nam je mnogo značio, mnogo nam je donosio po boku. Ali, koga nema bez njega se može i daćemo sve od sebe da to nadomestimo” završio je Štulić.

Revanš utakmica drugog kola kvalifikacija igra se u četvrtak od 19 sati u Nišu. Pošto pravilo gola u gostima više ne važi, utakmica na Malti se bukvalno poništava i sve će se odlučiti na stadionu Čair.

Boljeg iz duela Radničkog i Gzire u trećem kolu kvalifikacija čeka austrijski Volfsberger.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke