Štulićeva ''osveta'' za finale Kupa i Krstovićevu provokaciju, ali Borjan mu nije dao da se raduje!

Autor: Darko Mitrović
sreda 16.02.2022.
20:15
Izvor: Sportske.net

Incidente poput večerašnjeg, videli smo i prošle godine u finalu Kupa.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Sećate se, za trofej su se tada borili Crvena zvezda i Partizan, igralo se takođe na ''Rajku Mitiću'', takođe nije bilo golova kao i večeras u duelu Zvezde i Radničkog, a Zvezda je i tada izašla kao pobednik u penal-seriji.

Zajedničko za tu utakmicu i ovu večerašnju jesu i incidenti u toku penal serije. U finalu je tadašnji napadač Crvene zvezde Nikola Krstović posle postignutog gola uspeo da isprovocira golmana Partizana Vladimira Stojkovića, ali i kompletan tim crno-belih, došlo je do incidenata, posle kojih Jojić i Štulić nisu uspeli da savladaju Borjana i Zvezda je osvojila trofej koji ove sezone brani.

Mladi napadač Nikola Štulić je tada imao ulogu tragičara, jer je njegov neiskorišćeni penal označio početak velikog slavlja Crvene zvezde, a s obzirom da je ove zime postao član niškog Radničkog, večeras mu se ukazala prilika da se revanšira Borjanu.

Ako posmatramo samo taj okršaj Štulić - Borjan, Štulić je večeras uspeo u svojoj nameri, ''Panenkom'' je savladao Zvezdinog kapitena, a onda je, poput Krstovića prošle godine, reakcijom prema domaćim navijačima isprovocirao kompletan Zvezdin tim na terenu.

Došlo je i ovoga puta do velike gužve, što je dekoncentrisalo Milana Pavkova koji je posle Štulićevog gola pogodio prečku i vratio nadu Nišlijama da mogu do velikog iznenađenja.

Ali, Borjan to nije dozvolio, fenomenalni Zvezdin golman je odmah zatim odbranio i četvrti penal večeras, posle čega je Kanga svojim golom stavio tačku na ovaj meč i odveo Zvezdu u četvrtfinale Kupa.

Inače, Štulić  je posle incidenta kažnjen crvenim kartonom, iako se izvinio Zvezdinim fudbalerima i navijačima zbog svoje reakcije.

*


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bato C.
Thursday, 17.02.2022
10:36

Čemu tolika nervoza!? Vara nema na marakani! Laseri pršte po Nišlijama! borjan iz peterca brani penale, sudije se prave blesave! Ne kapiram!?