Stuparević u crno-belom, da li je ovo Votfordov plan i za Strahinju Pavlovića?

Autor: Darko Mitrović
utorak 04.06.2019.
20:37
Izvor: Sportske.net

Engleski Votford, očigledno, pomno prati razvoj srpskih talentovanih igrača i želi ih pod svojom ''kapom''.

fkvozdovac.rs
fkvozdovac.rs

Povezane vesti

Zimus je Votford realizovao transfer napadača Voždovca, 18-godišnjeg Filipa Stuparevića, koji je prolećni deo sezone proveo među ''Zmajevima'' kao pozajmljen igrač, a Voždovčani su na ime obeštećenja inkasirali tri miliona evra, prema informacijama koje su se tada pojavljivale u medijima, ili 2.25 miliona, ako je verovati ''Transfermarktu''.

Ugovor je potpisan do juna 2023. godine, pozajmica je istekla ovog proleća, pa bi Stuparević ovog leta trebalo da se priključi svojim novim saigračima.

Ali, kako sada stoje stvari, još uvek ne u Votfordu, jer prema saznanjima ''Telegrafa'', Stuparević će sada na novu pozajmicu, ovoga puta u redove italijanskog Udinezea, sa kojim Votford već dugo sarađuje zahvaljujući prvom čoveku ovih klubova Đampaolu Pocu.

Dakle, Stuparević bi sledeće sezone trebalo da se dokazuje u Italiji, u crno-belom dresu Udinezea, pa tek onda bi mogao da računa na neku ozbiljniju priliku u Premijer ligi.

Imajući u vidu da se ranije danas pojavila i informacija da Votford nudi osam miliona evra, plus bonuse Partizanu za 18-godišnjeg štopera Strahinju Pavlovića, ne bi trebalo da iznenadi da u slučaju realizacije i tog transfera i Pavlović krene istim putem, pre nego što stasa za premijerligaške izazove u Votfordu.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke