Subotičani ubili "romantiku" u zadnjoj sekundi!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 19.10.2024.
15:57
Izvor: Sportske.net

Remi u Zaječaru!

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

OFK Beograd je dočekao Spartak u okviru 12. kola Super lige Srbije i na kraju pobednika nije bilo - 1:1, iako je OFK imao prednost skoro čitavu utakmicu. 

Nismo gledali zanimljivu utakmicu danas, i jedni i drugi su bili oprezni, pa je možda i ovaj remi najrealniji. 

Penal za OFK Beograd već na samom startu, tada je zbog neopreznog starta sudija Nikolić pokazao na belu tačku.

Geofilo Vlijter je uzeo stvar u svoje ruke, golman Spartaka Dulić je bio na lopti, ali nije uspeo da odbrani. 

U nastavku OFK Beograd praktično bez jedne šanse, Spartak je bio bolji i lakše je dolazio do prilika za gol, ali se uglavnom završavalo udarcima sa distance što je golman Popović rešavao u svoju korist. 

Slična utakmica i u nastavku, nije se mnogo menjalo jer se uglavnom igralo na sredini terena bez mnogo ozbiljnih šansi i na jednoj i na drugoj strani sve do finiša utakmice kada je u 84. minutu Stojilković izašao jedan na jedan sa golmanom Spartaka Dulićem koji je ovoga puta izašao kao pobednik. 

Pokušavao je Spartak da ugrozi OFK, ali nije uspeo sve do samog kraja kada je bio dosuđen faul na oko 20 i kusur metara od gola. 

Šok za domaće, gosti uspevaju da stignu do gola u dubokoj nadoknadi meča! Slobodan udarac je bio sa desne strane, Todoroski ga je izveo, postavlja se pitanje da li je Ćalasan dotakao loptu, ali ono što je najbitnije, Spartak je stigao do izjednačenja u poslednjim sekundama utakmice!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke