Suma ispunio obećanje, sve je objasnio ''Grobarima''! A kako će objasniti Stanojeviću...?

Autor: Darko Mitrović
sreda 22.09.2021.
19:55
Izvor: Sportske.net

Partizanov ofanzivni vezista govorio je večeras o svom aktuelnom statusu u Partizanu.

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Baš kako je najavio ranije večeras, Sejduba Suma se u 19 časova obratio javnosti u uživo uključenju na Instagramu.

Znate već daje Suma u problemu još od letos, od početka priprema crno-belih koje je propustio jer je tokom odmora u Gvineji izgubio dokumenta kako je nedavno interpretirao trener Stanojević, ili mu ih je neko ukrao, kako je prvobitno bilo saopšteno.

Potom mu je trebalo dosta vremena da to nadoknadi, a tek kada je ponovo počeo da igra, dogodila se povreda protiv Santa Klare, pa odlazak u nacionalni tim gde je obnovio povredu, a sve je ''začinio'' državni udar u Gvineji, zbog čega je Suma opet kasnio sa povratkom  u Beograd.

U 165. derbiju trener Aleksandar Stanojević nije računao na njega, verovatno neće ni u Lučanima, čim je Suma imao večeras vremena za obraćanje navijačima.

U najkraćem, Suma je poručio da nije tačno ono što je čuo da je trener Aleksanbdar Stanojević rekao kako ''ne poštuje klub''.

Uverava da voli klub i poštuje sve svoje saigrače, da daje sve od sebe na treninzima, ali i priznao da ne voli da sedi na klupi.

''Nadam se da ste dobro, želim da govorim o mom životu u fudbalu i šta se dogodilo do sada od starta ove sezone. Želim da objasnim zašto nisam došao na pripreme. Govore da ne poštujem klub, želim da kažem da to nije istina.

Izgubio sam moj pasoš, kreditnu karticu, razbili su mi automobil. Mislim da znate da bez pasoša ne možete da putujete... Istog dana pozvao sam klub i objasnio šta se dogodilo. Rekli su mi da je sve u redu i da rešim to. Pasoš ne može u Gvineji da se dobije za manje od nedelju dana. Kad sam ga dobio, došao sam dva dana pre nego što je tim otputovao u Sloveniju. Kada sam došao u Srbiju, moj pasoš je neobično dugo bio u ambasadi. To je razlog zašto nisam došao na pripreme.  I trener je znao, svi su znali, samo neće da kažu istinu.

Kada sam počeo da treniram, navijači su me pitali zašto ne igram. Ja sam morao da se borim da se priključim saigračima, ali trener to nije želeo. Radio sam naporno. Ne volim da budem na klupi, ali ko to želi... Razumeo sam da treba da radim i čekam svoju šansu. Posle toga, video sam da trener priča kako sam povređen.


Rekao sam doktorima, hej ja sam dobro. Nisam znao šta se dešava. Volim klub, poštujem saigrače, nemam problem. Ostao sam u klubu jer ga volim i želim da igram. Pokušavam svakog dana da dam svoj maksimum. Problem je što je trener rekao da ja ne poštujem klub. Ja poštujem klub, ja volim klub. To je to. Fudbal mi je u krvi, ja živim fudbal i to je ono što volim. Razumem da je život nekad lep, nekad ne, moram da pokušam da dam sve od sebe, ko to može da promeni. Osećam se loše, jer sam dao sve za klub. Sad moram da se suočim sa tim i spreman sam na sve'', poručio je, između ostalog, Sejduba Suma.

Otkio je i svoju verziju priče o ''samoinicijativnom'' odlasku u reprezentaciju, što mu je takođe zamereno, jer je prethodno povređen protiv Santa Klare.

''Otišao sam na okupljanje reprezentacije da me provere, jer bih opet ima problem da se nisam odazvao, i zato sam otišao. Kad sam bio tamo, rekli su da nije tako ozbliljno, da ću imati tretmane, i počeo sam da se osećam bolje. Osećao sam da mogu da igram, pa sam igrao osam minuta i bilo je ok. Naredni dan, na treningu, osetio sam da ne mogu da igram zbog bola. Rekli su "ok", da ne treniram, i da je bolje da se oporavim. Vratio sam se, povreda nije bila strašna i pripremao sam se za derbi'', objašnjava Suma.

Sada se postavlja pitanje da li je ovim obraćanjem  dobio još jedan ''minus'' kod trenera i da li se upravo još više udaljio od startne postave Partizana...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke