Suma vs Stanojević - Iliev izabrao stranu i duboko je razočaran!

Autor: Darko Mitrović
sreda 22.09.2021.
23:02
Izvor: Sportske.net

Šta sad sledi posle onoga što smo čuli tokom večeri?

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Da Sejduba Suma i Aleksandar Stanojević nisu na istim ''talasnim dužinama'' moglo se i ranije naslutiti, a večerašnje Sumino obraćanje navijačima u uživo uključenju na Instagramu to je samo i potvrdilo.

Ofanzivni vezista iz Gvineje nije igrao u derbiju i to mu je očigledno teško palo, pa je odlučio da večeras ispriča svoju verziju svega onoga što mu se dešavalo od početka priprema, pa do danas.

Opširnije o tome možete da čitate OVDE, a u najkraćem Suma uverava da trener Stanojević nije govorio istinu o njemu pre derbija i da nije tačno da on ne poštuje klub.

Posle svega što je Suma rekao i odluke da se na ovakav način obrati javnosti, bilo je jasno da ga očekuju sankcije u klubu, a prvi je reagovao čovek koji je najzaslužniji za njegov dolazak pre četiri godine u Partizan i koji ga je do sada često branio kada su ga mnogi kritikovali. Naravno, u pitanju je sportski direktor kluba Ivica Iliev.

On se večeras oglasio u izjavi za ''Telegraf'' i najavio da će Suma biti sankcionisan zbog najnovijeg postupka.

''Kao sportski direktor iskreno sam razočaran Suminim ponašanjem. Kao neko ko ga je uvek i srčano branio, imam pravo da ga prvi i kritikujem. Sve što je izneo je velika laž, jer sve što je radio, radio je na svoji ruku, kršeći klupsku disciplinu i protokol, za šta postoji i medicinska dokumentacija.

Što se tiče pasoša, nismo ga mi izgubili, već on. A o tome ko će da igra ili ne, odlučuje jedino i isključivo trener. Niko nema pravo to da komentariše, niti on niti bilo koji drugi igrač. Trener Stanojević ima apsolutno moje i poverenje svih u klubu. Dokle god sam ja sportski direktor, ovakve stvari se neće tolerisati i biće oštro sankcionisane. Nećemo dozvoliti da ovo poremeti fantastičnu atmosferu i rezultate koje klub pravi'', izjavio je Iliev.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NNN
Thursday, 23.09.2021
10:01

Kad nema rezultata tu su price za malu decu! Igrajte fudbal malo franjevci!