Suma zadovoljan nakon trijumfa: "Vraćamo zajedništvo i veru u sebe!"

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 30.11.2020.
11:16
Izvor: Beta

Partizan je juče u gostima pobedio TSC sa 4:0, u utakmici 16. kola Super lige Srbije

2020 Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
2020 Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Sejduba Suma rekao je danas da je njegova ekipa u poslednjih nekoliko utakmica pokazala karakter koji je ranije krasio i dodao da crno-beli vraćaju veru u sebe.

Partizan je juče u gostima pobedio TSC sa 4:0, u utakmici 16. kola Super lige Srbije. Dva gola postigao je Filip Holender, a u strelce su se upisali i Suma i Takuma Asano.

"Kada smo otišli na reprezentativnu pauzu, otišli smo na neki način rasterećeniji, jer smo tada, u poslednjoj utakmici, odneli pobedu. Međutim, znali smo da dobro moramo iskoristiti taj period i dobro se, i fizički i psihički, pripremiti jer nas čeka opet niz teških utakmica od kojih je prva sa TSC-om", rekao je Suma, prenosi klub.

"TSC je ekipa koja zna i hoće da igra fudbal i to su i pokazali na utakmici. Za svaku ekipu je najteže kada se protivnik zatvori i kada morate da kružite, da 'igrate okolo', da biste probili bunker. Juče se igrao fudbal, a mi smo, i pored mnogo propuštenih, iskoristili svoje šanse", dodao je on.

Suma je istakao da je Holender juče pokazao kakav je igrač i koliko će tek značiti ekipi.

baner

"Mislim da smo se vratili u poslednjih nekoliko utakmica i da smo pokazali karakter koji nas je ranije krasio. Vraćamo zajedništvo i veru u sebe", zaključio je Suma.

U narednom kolu Super lige Srbije, fudbaleri Partizana dočekuju Čukarički.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke