Šumadinci "na krovu", Radenković cilja pobedu!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 18.09.2021.
11:55
Izvor: Sportske.net

Smatra da njegov tim ima talenta za pobedu.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Radnički nije baš u zavidnoj situaciji, iako je nakon dva prva kola imao maksimalnih šest bodova. 

Od tada svega dva boda, protiv dva vojvođanska tima, a sada gostuju u Beogradu i to Voždovcu koji je u solidnoj formi. 

Radničkom ova utakmica sledi posle one na "Čika Dači" kada su poraženi od Partizana sa 1:3. 

"Na sastanku u svlačionici koji je usledio posle utakmice sa Partizanom ja sam igračima rekao da su svi oni za mene heroji. Tu ne mislim samo na one igrače koji su se našli na samom terenu, već i na momke sa klupe, koji su tokom svih devedeset minuta zdušno bodrili svoje saigrače. Mislim da to pokazuje da smo postali pravi tim i da svi dišemo istim plućima. Takođe, pokazali smo i da one dve startne pobede protiv Mladosti i Spartaka nisu bile plod nikakve slučajnosti, već da su produkt kvaliteta koji ova ekipa definitivno poseduje", rekao je trener Radničkog Vladimir Radenković. 

Očigledno je bilo da je Radenkoviću cilj da iskoristi utakmicu sa Partizanom na najbolji mogući način, pa i da pripremi ekipu psihički za naredne mečeve. 

"Verujem da su igrači posle utakmice sa Partizanom stekli dodatno samopouzdanje za predstojeće takmičarske izazove. Predstojeća utakmica protiv Voždovca biće znatno drugačija u odnosu na onu prethodnu sa Partizanom. Protiv ekipa kao što je Partizan možete da računate na nekih šest napada po poluvremenu, pa samim tim gledate da u timu imate što je moguće veći broj fizički potentnih i brzih igrača. Sada ćemo imati jednu potpunu drugačiju situaciju i protivnika sa kojim možemo da se nadigravamo. Pokušaćemo sa nešto više talenta u sredini terena i kroz veći posed lopte da dođemo do željenog rezultata", objasnio je Radenković.

Utakmica se igra danas od 18:30. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak