Šumadinci u očajnoj seriji, sada i bez sreće na "Čairu"!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 03.11.2021.
17:53
Izvor: Sportske.net

Peti uzastopni poraz Radničkog iz Kragujevca, ovoga puta bolji domaćin iz Niša.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

U duelu dva imenjaka, Radničkog iz Niša i Radničkog iz Kragujevca u okviru odloženog meča 13. kola (podsećamo da su Kragujevčani tražili odlaganje zbog bolesti velikog broja igrača), pobedu je odnela domaća ekipa rezultatom 2:1. 

Šokantno je počelo po Nišlije, ekipa sa "Čaira" je bila i blagi favorit pred ovaj meč, a šokirao ih je Uroš Blagojević koji je dočekao loptu u kaznenom prostoru koji je bio pun igrača i jedne i druge ekipe, šutirao je i pogodio uz malo sreće i slabiju intervenciju golmana Radničkog iz Niša. Igrao se 6. minut.

Oba gola u prvom poluvremenu smo videli u prvih deset minuta, pa je samo tri minuta nakon gola Kragujevčana usledila osveta. 

Stefan Mitrović je prošao po levoj strani preko Varjačića, izborio se za udarac, šutirao i pogodio pored nemoćnog Lekovića. 

U nastavku prvog poluvremena daleko bolji rival Radnički iz Niša, imenjak iz Šumadije se branio i zahvaljujući par dobrih intervencija Lekovića ostali su sa povoljnim rezultatom u prvih 45 minuta. 

Izabranici Vladimira Radenkovića su zaigrali malo bolje u nastavku i imali su par manjih pretnji, ali je sve to bilo nedovoljno za promenu rezultata. 

Vredna pomena jeste jedna velika greška golmana Lekovića sredinom drugog dela igre, potom i šut Kasalice u 82. minutu kada je šutirao iz okreta pored gola. 

I onda 3. minut nadoknade, lopta je pogodila u ruku fudbalera Šumadinaca, sudija pokazuje na belu tačku, a siguran izvođač bio je Škrbić za konačnih 2:1. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke