Sumnjali ste? Partizanov furiozni finiš prelaznog roka, još jedno veliko pojačanje!

Autor: Darko Mitrović
utorak 31.08.2021.
18:12
Izvor: Telegraf

Veliki posao crno-belih na kraju prelaznog roka.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Ređaju se sjajne vesti za navijače Partizana u poslednjim danima prelaznog roka.

Preneli smo već tokom popodneva da je dogovoren povratak defanzivca Nemanje Miletića koji će potpisati ugovor na godinu dana, a večeras ''Telegraf'' otkriva i da je završen i transfer Kvinsija Meniga iz holandskog Tventea.

Prema njihovim saznanjima, on će potpisati ugovor na tri godine, pošto u sredu obavi neophodne lekarske preglede.

Menig ima 26 godina, ugovor sa Tventeom ga je vezivao još godinu dana, pa će Partizan morati da plati određeno obeštećenje, a spekuliše se da je u pitanju 700 hiljada evra.

Igra na poziciji krilnog napadača i trebalo bi u nastavku sezone da bude velika podrška Rikardu Gomešu u napadu, naravno uz kapitena Lazara Markovića, kao i mladog Jovića.

Karijeru je počeo u Ajaksovim mlađim kategorijama, ali je seniorsku karijeru gradio u Nantu, Oldamu, Cvoleu i Tventeu, čiji je član u protekle dve godine.

Od početka ove sezone odigrao je tri utakmice u Erediviziji i upisao jednu asistenciju, a u prošloj sezoni je na 33 nastupa postigao osam golova, uz dve asistencije.

*

*


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko1234
Tuesday, 31.08.2021
19:58

Koliko juce rekao je da mu je Okuka otvorio oci i da nece dovoditi nikog, i ko jos veruje ovom bombasu. Prodace oni sve sto mogu ima jos vremena. Uprava napolje.