Superliga - Derbi u centru pažnje, Nišlije u Kruševcu, program počinje danas!

Autor: Beta Beta
petak 16.10.2020.
13:45
Izvor: Beta

Utakmicama 11. kola danas se nastavlja takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije, a u centru pažnje biće 163. večiti derbi Partizana i Crvene zvezde.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Derbi meč 11. kola igra se u nedelju od 17.00 na stadionu u Humskoj kada će Partizan, pred praznim tribinama, dočekati aktuelnog šampiona i lidera šampionata, ekipu Crvene zvezde.

Partizan je od početka sezone upisao sedam pobeda, jedan remi i dva poraza, pa sa 22 boda trenutno zauzima drugo mesto na tabeli. Zvezda je, na drugoj strani, upisala sve pobede i prva je na tabeli sa maksimalnih 30 bodova.

"Crno-beli" će u ovom meču pokušati da smanje bodovnu razliku u odnosu na najvećeg rivala, dok će "crveno-beli" želeti da nastave pobedničku seriju, ali i da naprave dobru uvertiru pred početak takmičenja u Ligi Evropa.

Prve utakmice 11. kola domaćeg šampionata na programu su danas od 18.00 kada će se sastati: Čukarički - Proleter, Radnik - Bačka, TSC - Novi Pazar i Vojvodina - Rad.

Subotnji program će od 15.00 otvoriti Indjija i Zlatibor, dok će sat vremena kasnije početi još četiri utakmice: Javor – Metalac, Mladost - Mačva, Napredak - Radnički Niš i Voždovac - Spartak.

Baner 13

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke