Superliga - Derbi u Humskoj, Zvezda na noge Krstajiću, zanimljivo i na Banovom brdu!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 02.03.2021.
11:31
Izvor: Sportske.net, Beta

Utakmicama 25. kola nastavlja se takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije, a derbi se igra danas u Beogradu, gde će Partizan dočekati Vojvodinu.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Partizan će danas od 16 časova u Humskoj dočekati Vojvodinu i to će biti duel drugoplasirane i trećeplasirane ekipe. "Crno-beli" su u seriji od 13 pobeda u svim takmičenjima, od kojih je 12 u Super ligi i žele da nastave niz kako bi zadržali korak za vodećom Crvenom zvezdom.

Partizan je u prošlom kolu pobedio u Inđiji sa 6:0, dok je Vojvodina bila bolja od Napretka 1:0. U prvom delu sezone u Novom Sadu Vojvodina je pobedila Partizan sa 3:2.

"Crno-beli" su drugi na tabeli sa 59 bodova, a Vojvodina ima devet bodova manje na trećem mestu.

Preostale utakmice igraju se u sredu, a vodeća Crvena zvezda igraće kao gost protiv ekipe TSC iz Bačke Topole od 16.05. "Crveno-beli" su u prošlom kolu pobedili Proleter sa 4:0 i jedina su neporažena ekipa u ligi. Zvezda je prva na tabeli sa šest bodova više od Partizana, ali i utakmicom manje.

TSC predvođen bivšim selektorom Mladenom Krstajićem želi da nastavi niz utakmica bez poraza, a u prošlom kolu ostvaren je remi sa Metalcem (0:0). TSC je šesti na tabeli sa 38 bodova.

Fudbaleri četvrtoplasiranog Čukaričkog od 14 časova igraju na svom terenu protiv Metalca i pokušaće da pobede kako bi zadržali korak za Vojvodinom. Beogradski tim vezao je tri pobede i zaostaje za novosadskom ekipom dva boda. Metalac je 10. sa 33 boda.

Fudbaleri Zlatibora igraju od 14 časova na gostovanju u Lučanima protiv Mladosti i žele da prekinu niz utakmica bez pobede, a u isto vreme u Kruševcu Napredak će dočekati Rad.

Radnik od 14 časova dočekuje Novi Pazar i želi dobar rezultat kako bi se zadržao na osmom mestu na tabeli, dok će Voždovac u isto vreme dočekati poslednjeplasiranu Bačku, za prekid niza bez pobede. U Ivanjici od 16.05 Javor igra protiv Inđije.

Sedmoplasirani Proleter će od 16.05 dočekati Radnički iz Niša i pokušaće da prekine niz od dva poraza. Isti niz želi da prekine i pretposlednja Mačva, koja će od 16.05 igrati na gostovanju protiv Spartaka, koji je peti na tabeli.

Utakmice 25. kola Super lige:

Partizan - Vojvodina (16.00)

Sreda:

Čukarički - Metalac (14.00)
Mladost - Zlatibor (14.00)
Napredak - Rad (14.00)
Radnik - Novi Pazar (14.00)
Voždovac - Bačka (14.00)
Javor - Inđija (16.05)
Proleter - Radnički (16.05)
Spartak - Mačva (16.05)
TSC - Crvena zvezda (16.05)

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke