Superliga potvrdila - Partizan na startu GOSTUJE u Humskoj! Šta to znači za ''grobare''?

Autor: Darko Mitrović
petak 12.07.2024.
20:45
Izvor: Sportske.net

Kakva li nas tek iznenađenja čekaju u domaćem šampionatu...

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Iako je donedavno izgledalo da će kruševački Napredak u prvom kolu Superlige dočekati ekipu Partizana u Loznici, zbog radova na svom stadionu u Kruševcu, odjednom se pojavio nekakav problem, pa Kruševljani neće u Loznicu!

Međutim, još veće iznenađenje je usledilo kada se pojavila informacija da bi Napredak mogao da ugosti crno-bele na - Partizanovom stadionu u Humskoj!?

U prvi mah se činilo da se radi samo o spekulacijama, ali ako uđete na zvanični sajt Superlige i kliknete na utakmicu Napredak - Partizan, videćete da je taj meč zakazan za petak, 19. jul, s početkom u 21 čas, a mesto odigravanja je stadoon Partizana u Beogradu.

Na taj način je Superliga praktično ozvaničila odluku da se meč igra u Humskoj, ali se nigde ne objašnjava da li je u pitanju samo zamena domaćinstva, ili će se i narednu susret ove dve ekipe u drugom delu sezone opet igrati na stadionu Partizana.

Ali, imajući u vidu da Napredak u poslednje vreme odlično igra u Humskoj, u martu je tu slavio sa 1:0, možda i nije nelogična njihova odluka da baš tu odmere snage sa crno-belima.

Dodatna zanimljivost u celoj priči je da li će navijači Partizana ispuniti južnu tribinu na ovoj utakmici, jer oni bojkotuju domaće, ali ne i gostujuće utakmice svog tima, zbog nezadovoljstva radom aktuelne uprave kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke