Superliga - Program počinje derbijem na Banovom brdu, Stanojev novi debi protiv Rada u Humskoj!

Autor: Beta Beta
petak 11.09.2020.
11:34
Izvor: Beta

Fudbalsko prvenstvo Srbije nastaviće se danas posle reprezentativne pauze, a u derbiju sedmog kola sastaće se Čukarički i Crvena zvezda.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Zvezda će pokušati da zadrži maksimalan učinak, pošto ima sve pobede do sada u Superligi. Neće biti lako "crveno-belima" protiv Čukaričkog, koji je treći na tabeli sa 14 bodova. Utakmica će se igrati večeras od 19.00 na Banovom brdu.

Partizan je poražen u prošlom kolu od Vojvodine, a pod nadzorom novog-starog trenera Aleksandra Stanojevića pokušaće da popravi utisak u subotu od 20.00, kada će na svom stadionu igrati protiv Rada. "Crno-beli" posle šest utakmica zauzimaju peto mesto na tabeli sa 12 bodova. Rad ima tri, a osvojio ih je u prošlom kolu protiv Napretka.

TSC je nešto slabije počeo ovu sezonu u odnosu na prošlu i ima osam bodova. Ekipa iz Bačke Topole imaće težak zadatak u sedmom kolu, pošto će priliku za pobedu imati u subotu od 17.00 protiv šestoplasiranog Radničkog iz Niša.

Voždovac će u subotu od 17.00 dočekati Metalac, a u istom terminu će se u Surdulici igrati utakmica izmedju domaćeg Radnika i Inđije.

Baner 1

Drugoplasirani Spartak ima 15 bodova, a taj klub će u subotu od 17.00 igrati protiv Novog Pazara, koji se bori za opstanak.

Vojvodina je na četvrtom mestu sa istim brojem bodova kao i Čukarički. Novosadski klub će, posle pobede nad Partizanom u prošlom kolu, u nedelju od 18.00 gostovati Javoru u Ivanjici.

U nedelju će se igrati još tri utakmice i sve će početi takođe u 18.00.

Proleter će u Novom Sadu dočekati Mačvu, Mladost u Lučanima ekipu Bačke, dok će u Kruševcu igrati Napredak i Zlatibor.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke