Superliga - Radnički nastavlja poteru za Zvezdom, Partizan oštećen u Nišu!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 21.04.2019.
20:23
Izvor: Sportske.net

Nišlije na samo četiri boda zaostatka od "Crno-belih".

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Fudbaleri Radničkog ostvarili su pobedu u 32. kolu Superlige Srbije pošto su u Nišu savladali Partizan sa 3:1.

Nakon ne preterano zanimljivog većeg dela prvog poluvremena, u samom finišu tog perioda igre videli smo dva pogotka.

Prvo je Đorđe Ivanović doveo goste u vođstvo nakon dodavanja Rikarda kada je rutinski savladao Ristića u 42. minutu.


Međutim, Radnički je stigao do izjednačenja u poslednjem trenutku prvog poluvremena sjajnim golom Saše Stojanovića iz slobodnog udarca sa ivice kaznenog prostora.


U drugom poluvremenu videli smo dosta bolju igru domaće ekipe koja je stigla do preokreta u 48. minutu.

Pogodak Petra Grbića će biti predmet sporenja u narednim danima pošto je Ranđelović, koji je učestvovao u akciji, bio u ofsajd-poziciji prilikom udarca Crnogorca. Gol možete pogledati OVDE.

Upravo je Lazar Ranđelović otklonio svaku dilemu oko pitanja pobednika lepim udarcem sa desne strane pet minuta nakon toga.


Pokušao je Partizan da krene svim silama ka golu Ristića, u igru je ušao i debitant Musa Ndžaj, ali osim prilike Ivanovića u 80. minutu nismo videli mnogo toga od gostiju.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

49 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 22.04.2019
07:00

Prodao nas partizan namerno a navodno se ljuti na sudije! Koja kombinacija pa to nema nigde.

avatar
BenkovackiManitas31*
Sunday, 21.04.2019
23:23

Koliko plakanja za sudjenje a igra nula. A cast i obraz? Nije bitno?!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 22.04.2019
12:41

Vi nemate nikome pravo da pričate o časti i obrazu, čak ni radničkom iz niša! Ti koji prećutuješ ovakve krađe, još dolaziš da ih opravdaš kako bi opravdao zvezdin kriminal svih ovih godina pričaš o igri dok sudija krade Partizan prvih 75 minuta od 90 minuta tj. dok ne dovede do 2 razlike za protivnika. Džabe, odlično vam pamtimo sve, nećemo vam ništa oprostiti, apsolutno ništa!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 24.04.2019
12:06

Nema zvezda kome bilo šta da se sveti ni za jednu jedinu utakmicu u Srbiji ili bivšoj Jugoslaviji pošto je sve zajedno, a i svakog posebno toliko pokrala da je svima dužna, a kamoli za neku sezonu ili više sezona. zvezda ne prestaje da krade u srpskom fudbalu, samo kad to nije dovoljno da bude zadovoljna ona viče kako je kradu, a kad je dovoljno onda ćuti i hvali one koji sprovode krađe. Oni koji nisu mogli dovoljno da pokradu i nameste su vam prodali priču kako neko zvezdu krade, a eno ih optuženi za nameštanje utakmica sa zvezdom naravno samo nema ko da pokrene suđenje. Tako će i ovi, samo što će tada nadam se država Srbija konačno početi da ceni sebe i svoj Ustav i ne dozvoli da je ovakvi više gaze. zvezda apsolutno ništa ne zaslužuje nakon ovih 6 godina krađe u srpskom fudbalu.

avatar
BenkovackiManitas31*
Tuesday, 23.04.2019
22:06

можда се све враћа за оних 7, мисли од томе

avatar
Аполо
Sunday, 21.04.2019
22:07

Radnicki svakako zasluzuje 2. mesto sa svime prikazanim tokom sezone. Medjutim ovde je ofsajd bio ocigledan i zaista je nejasno zasto sudija nije isti dosudio.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 22.04.2019
12:43

zvezda apsolutno zaslužuje 1. mesto međutim ovde je nepostojeći penal za nju, ovde neregularan gol iz ofsajda, onde, tamo, ovako 80 ukradenih bodova, 1/8, 1/4 i 1/2 finale kupa. radnički malo manje bodova, a ništa manje u kupu. Mesto vam je u beton ligi, radničkom 2. otpozadi, a vama 1.

avatar
SvetskiSampion
Sunday, 21.04.2019
21:10

Radnicki je razvalio.

avatar
magister
Sunday, 21.04.2019
20:42

Ofsajd kod drugog gola je više nego očigledan: pogledajte snimak na *Blic krig Radničkog* - ... 6-i sekund od 8sec, trenutak pre nego će igrač Radničkog dodati igraču koji je očigledno metar iza Partizanove odbrane (!), a uz pomoć linija 16-erca i 5-erca je lako lenjirom postaviti paralelu i videti da je i lopta u momentu predaje - dosta iza igrača kome je upućena i koji je primio i dao gol.

Ovo sam pisao kao komentar pred utakmicu, pročitavši sastave. Ostajem pri tome, a rezultat... sve govori:

Sastav Partizana je najblaže rečeno - čudan. Previše igrača u sredini. Jedini od koga je prirodno očekivati prodor po krilu je - NG Miletić - levi bek. Donekle - Ivanović, takođe po levoj strani. U sredini su Zdjelar, Smiljanić, Pantić, pa i Nikolić, koji se uvek izvlači i deluje iz drugog plana. Ko će da utrčava u prazno po boku i širi protivničku odbranu? Ko će da povuče kontru? Opet previše starijih igrača, premalo mlađih. Iskreno se čudim iako od srca želim Savi da uspe. Možda smo od prethodnika navikli na preterano forsiranje mlađih, ali Vulićević, Ostojić, Smiljanić... a praktično brisanje Đerleka, Šehovića... bez objašnjenja. I sastavi koji se svode na nekakvo zgušnjavanje i iskustvo... meni ne deluju obećavajuće. Po mom mišljenju tim treba ovako otprilike sastavljati: Stojković (Kljajić) - Miletić (Vulićević), Marković (Ostojić), Valijente (Pavlović), Urošević (Šehović) - Đerlek (Šćekić, Smiljanić), Zdjelar (Ilić), Pantić (Ilić) - Tošić (Nikolić), Zakarić (Stevanović) - Gomeš (Nikolić);
Kombinovati 4 1 4 1; 4 2 3 1; 4 3 2 1; ali obavezno imati mix mladosti i iskustva, a ne izvoditi tim od (bar naizgled) istrošenih igrača.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 22.04.2019
12:47

Danas su u napadu mogli da igraju Nejmar-Mesi-Salah ne bi Partizan pobedio sa ovakvim suđenjem. Sve ostalo je potpuno besmisleno, uslovi nisu bili regularni od 1.minuta. Sve analize padaju u vodu, analizirati pod neregularnim uslovima je apsolutno besmisleno, to je kao da neko pročita u bajci da može od žabe da se napravi princ pa poljupcem u stvarnosti to pokuša, tako je i sa radničkim. To je nemoguće, oni samo svakim danom sve više mogu da liče na zvezdu.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 21.04.2019
20:38

* crveno-belih

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 21.04.2019
20:37

Bojan Nikolić nikada u karijeri nije odsudio utakmicu da nije oštetio Partizan i da nije pomogao zvezdu, jasno je da je danas poslat da pokrade Partizan i donese 3 boda zvezdinoj filijali: 1. nisu postojali prekršaji za Partizan na polovini radničkog dok ih nije dogurao do 2 gola razlike. 2. izmislio je 10-ak prekršaja za radnički u zoni šuta ili centaršuta dok ih nije doveo do prednosti od 2 gola razlike. 3. nije dao dva žuta i crveni karton Stojanoviću koji je dva puta držao s leđa za ruku Zdjelara, nije ni Drinčiću za ono povlačenje s leđa, izmislio je i prekršaj i žuti Miletiću. 4. prvo poluvreme bespotrebno produžio za 2 minuta, a onda svirao prekršaj u 48', a gol je dao igrač koji je trebao da bude isključen u prvom poluvremenu. 5. pomoćnik je signalizirao ofsajd od 5 m igrača radničkog, ofsajd ala zvezda, ali Nikolić je priznao neregularan gol. 6. Ni Drinčiću nije pokazao drugi žuti karton kada je đonom faulirao Zdjelara. Partizan je dao gol u periodu kada mu nije ni bilo dozvoljeno da igra, a igrao je dobro tek kada je nakon 3:1 Nikolić spustio gas. Ovo što radi zvezda i njene filijale sa sudijama ne postoji nigde u svetu. Partizan treba da proslavi titulu na kraju sezone i jasno im stavi do znanja šta misli o njihovim radnjama i dogovorima van terena. Ovo nema veze s fudbalom!

avatar
Čerek B.
Sunday, 21.04.2019
22:38

Kako si i sad pronašao Zvezdu? Pa Zvezdi svakako ne odgovara pobeda Radničkog, jer se za titulu bori sa Nišlijama a ne sa Partizanom?!? Razmisli prvo pa onda napiši

avatar
Man united
Monday, 22.04.2019
23:20

Чу како је пронашао Звезду. Па, њему је Звезда у мислима 24/7. Више мисли о њој од нас Делија. То је смисао његовог живота. Више мрзи Звезду него што воли Партизан. Када Звезда, пу пу, не би постојала, настала би велика празнина у његовом животу.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 22.04.2019
11:21

zvezda stoji iza svake krađe u srpskom fudbalu od SL do beton lige! Aha, kada bismo živeli u vašim bajkama pa da pomislimo kako radnički hoće da pretekne zvezdu. Sami funkcioneri i trener radničkog su rekli da je zvezda šampion, a da su oni zasluženo drugi, misliš da će se osiliti i srušiti dogovor o raspodeli plasmana pre početka sezone? Hoće, malo sutra. Zato PARTIZAN je šampion, a vi se poređajte kako se dogovorite i nije vas sramota, nije zato ste najmanji.

avatar
Čerek B.
Sunday, 21.04.2019
22:38

Kako si i sad pronašao Zvezdu? Pa Zvezdi svakako ne odgovara pobeda Radničkog, jer se za titulu bori sa Nišlijama a ne sa Partizanom?!? Razmisli prvo pa onda napiši

avatar
BojanMC
Sunday, 21.04.2019
20:35

Radnicki ce po svemu pokazanom dostojno predstavljati Srbiju u ligi evrope kao i Zvezda u ligi sampiona sledece godine. Steta sto su ostali klubovi raspad sistema i od njih ne mozemo ocekivati popravljanje koeficijenta lige.

avatar
paok
Monday, 22.04.2019
06:50

Sta ce uraditi u Evropi, proce prvo kolo i to je to. Jesu nadigrali Partizan ali im tamo nece priznati gol iz ofsajda ili svirati neki penal koji nema veze. Ja bi razumeo da se ofsajd nije najjasnije video ali ovako,malo je bezveze.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 23.04.2019
13:27

radnički nije nadigrao Partizan! Partizan je -nadigrao- sudija! Sudija je dozvolio odbrani radničkog da dolazi do lopte uz prekršaje nad Partizanom koji nisu svirani, sudija je izmišljavao prekršaje za radnički u zoni šuta i centaršuta za radnički, sudija nije davao žute i crvene kartone radničkom, sudija je produžio 2 minuta bez potrebe, a pustio da se igra i 3. bez ikakvog razloga da bi priznao neregularan gol, zatim je priznao i drugi neregularan gol, a i rezultat utiče na igru. Partizan ne može da dođe do igre jer protivnik za poluvreme napravi preko 20 prekršaja, a sudija dosudi 10-ak i umesto par žutih ne da nijedan, svaki put kada Partizan na sredini napravi prednost oni ako treba vuku ih i za dres i za ruku, sapliću sa leđa i ništa, a da ne pričam o guranje s leđa i udaranju napadača Partizana koji ne mogu leđima ni da prime loptu. Nema igre sa takvim suđenjem pa makar u napadu igrali Nejmar, Mesi i Salah.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 22.04.2019
12:49

Ako evropske sudije sude radničkom i zvezdi kao ove srpske osvojiće radnički LE, a zvezda LŠ pa će koeficijent biti rekordan kao i njihovi rezultati u SL. radnički i zvezda su dno dna Srbije. Hoće, hoće, predstavljaće, samo se nadaj.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 21.04.2019
20:28

I opet: neujednacen kriterijum tokom cele utakmice, diskutabilan faul pre njihovog prvog gola, otvorena kradja kod drugog- ako nam ni ovo nije dovoljno dobar i dovoljno jak razlog za istupanje iz ove nazovi lige, nista nije niti ce ikad biti. Danas je i definitivno umro (klupski) fudbal u Srbiji.

avatar
magister
Monday, 22.04.2019
02:03

Mr R, problema u našem društvu i u sportu i fudbalu - ima na pretek. Ali, nezamislivo je za jedan klub kao što je Partizan da istupi iz lige. Ono što treba uraditi je - naći način da se bojkotuje ova nametnuta uprava, vratiti Partizan, osloboditi ga okupacije, pa će se sve brzo promeniti.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 24.04.2019
11:59

Nije ova uprava okupirala Partizan, ona samo sprovodi okupaciju za koju svi dobro znamo od koga dolazi.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 23.04.2019
11:42

A koji bi to tacno bio nacin? Za mene je nezamislivo da nam se ovo radi pa nam se radi vec godinama, a ako moze jedan Olimpijakos u kosarci da istupi iz svoje lige na 2-3 godine, mozemo vala i mi u fudbalu.

avatar
Gogi-11
Monday, 22.04.2019
11:11

Sta je tebi diskutabilno kod prekrsaja? Hoces reci da nije bio prekrsaj ili sta? Kako vam se vid pomuti kada nije u vasu korist cudo jedno? Jedina greska je drugi gol sve ostalo je bilo u granicama kvaliteta i lige i sudjenja...

avatar
Ovono
Sunday, 21.04.2019
20:26

Kljajicevi golovi bez obzira na ofsajd kod drugog gola Radnickog. Sudija je taman toliko pogurao Radnicki da prelome utakmicu u pravom momentu. Broj prekrsaja u prvom najbolje oslikava situaciju. Nema veze! Partizan iznad svega!!!!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 22.04.2019
12:52

U prvom poluvremenu dosuđeni faulovi: radnički 9:16 PARTIZAN, a realan odnos je 25:5 otprilike; žuti kartoni: radnički 0:1 PARTIZAN, a realno 3:0; crveni kartoni: radnički 0:0 PARTIZAN, a realno 1:0; rezultat: radnički 1:1 PARTIZAN, a realno 0:1 i više.

avatar
Čerek B.
Wednesday, 24.04.2019
08:23

na osnovu čega je 0:1 (i više). objasni i to. kako i više, iz koje šanse?