Superligaška bomba na pomolu, Sejduba Suma se vraća u Srbiju!?

Autor: Ivan Cvetković
subota 29.07.2023.
16:47
Izvor: Sportske.net, Sport klub

Ovoga puta, ne i u Partizan...

2020 Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
2020 Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Novi Pazar je i ovoga leta pretrpeo brojne promene u igračkom kadru, ali najnovije pojačanje bi moglo da bude među najzvučnijim u Super ligi Srbije.

Sport klub preneo je informaciju da je nekadašnji fudbaler Partizana Sejduba Suma (32) dogovorio saradnju sa Novim Pazarom, te da je do ozvaničenja čitavog posla ostalo još samo odraditi tehnikalije.

Reprezentativac Gvineje je leta 2017. godine stigao u Partizan kao najskuplje pojačanje u istoriji "crno-belih" koji su ga Slovanu iz Bratislave platili 1.650.000 evra.

Navijačima je ostao u mešovitom sećanju - nekome po genijalnim potezima na terenu kojih se seća i Hari Megvejar, a nekome i po sukobu sa upravom kluba kada su ga mnogi navijači zapravo i podržali.

Član Partizana je zvanično bio pet godina i za to vreme osvojio jedan Kup Srbije, ali je jednu sezonu bio pozajmljen Makabiju iz Haife.

Humsku je napustio 2021. godine kada je postao fudbaler Kuvajta SC u kojem se zadržao svega par meseca, do januara 2022. godine.

Suma je bez angažmana već godinu i po dana, njegov talenat nije sporan, a ukoliko pronađe pravu formu nema dileme da je Novi Pazar dobio ogromno pojačanje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke