Surovi "grobari": "Da se ne zovemo Partizan, igrali bismo za opstanak!" (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 26.10.2020.
19:08
Izvor: Sportske.net

Preterana reakcija navijača Partizana...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Nije Partizan odigrao toliko lošu utakmicu koliko rezultat govori, poraženi su u Nišu od Radničkog sa 1:0, iako su napadali i imali dobre periode igre.

Realizacija je zafalila, propuštena je velika prilika na kraju da se crno-beli približe Crvenoj zvezdi. Ovako, nakon jučerašnjih 0:0 protiv Javora, Zvezda je samo povećala prednost u odnosu na Partizan koji je sada na trećem mestu.

Šta misle navijači?

Naravno, kritikuju redom, ali ima i optimista.

Evo nekih tvitova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Limenka
Tuesday, 27.10.2020
00:42

Uprava odgovorna za katastrofalno stanje, samo znaju dobro saopstenja da pisu

avatar
Petar Petar
Monday, 26.10.2020
23:31

E ovako, ono sto bi prvo trebao svaki trener Partizana da uradi da svakog ko iz tri pokusaja ne uspe da pogodi loptu i sutne je kako treba odmah dati ispisnice. pa ovo je neverovatno godinama unazad da kod nas sve neki igraci koji loptu ne mogu da pogode. To je prosto neverovatno. Evo, ovaj iz Radnickog slucajno opali po njoj i zabije golcinu, kako je moguce da mi nekoliko sezona unazad nemamo igrace koji bar slucajno mogu da lupe po njoj i da to lici na sut. Znaci ne da ne mogu u gol slucajno da pogode nego sesnaesterac nisu u stanju. Ovo je neverovatno. Toliko losih suteva u realizaciji da je stvarno za jedno ozbiljno posmatranje. I to ne samo ova ekipa i ovi igraci vec nekoliko sezona unazad. Da je samo do znanja kapiram da ne bi mogle druge ekipe da pogadjaju jer i tamo nisu veci znalci. Pa kad bi se u poslednje tri sezone izvukle sve sanse koje smo uspeli da omasimo napravio bi se materijal od 24 sata da se gleda bez prestanka. Od toga bi 20 sati bile komicne situacije gde promasujemo lopte, ne mozemo sa pola metra da uguramo u gol loptu, pogadjamo jedinog igraca koji stoji na golu od sedam metara, sutevi sa pet metara od gola koji odlete dvadeset metara u visinu, ili trideset metara pored gola u aut bukvalno. ja ne mogu to da shvatim nikako. Kapiram kada ne mozes da napravis sansu, ali gledaj danas u prvom sut Stevanovica sa sedam metara ode paralelno sa golom tdeset metara u visinu i zavrsi izvan sesnaesterca prema aut liniji, pa sut Obradovica sa pet metara ode deset metara pored stative, pa ovaj Bebek (kako li se zove) sa 11 metara deset metara iznad gola, pa Asano sa sest metara u jedinog igraca koga ima ispred sebe i koji sedi na travi ledjima okrenut, pa Lutovac glavom kad je kao bio ofsajd (a nije) sam kao duh sa tri metra dva metra pored stative bukvalno u prazan gol i na kraju Miljkovic sa pet metara pravo na suprotnu tribinu u aut!!!! PA STVARNO, da li je to relno???

avatar
Osijek 51
Monday, 26.10.2020
21:30

Sada se vidi sva GOLGOTA onog prsta u Sumino oko.....

avatar
Dejan Omerovic-Htzl
Monday, 26.10.2020
21:12

Fudbalska bolna istina 🤣🤣🤣

avatar
Dr fudbala Miloje
Monday, 26.10.2020
20:11

Свака част Страхињи Јакићу.

avatar
Dr fudbala Miloje
Monday, 26.10.2020
20:09

Реалан и прави наслов.