Sutjeska nanela prvi poraz 'Lalama'

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 24.01.2017.
17:22
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Superligaš iz Novog Sada poražen je u drugoj kontrolnoj utakmici odigranoj u sklopu priprema za prolećni deo sezone. Bolja od Vojvodine bila je ekipa Sutjeske.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine odigrali su u utorak drugi kontrolni meč u sklopu priprema za prolećni deo sezone, a prvi od dolaska u Budvu.

Novosađani su danas poraženi od Sutjeske rezultatom 2:1 (2:0) u susretu odigranom na terenu sa veštačkom podlogom i bez prisustva gledalaca.

Petoplasrani tim crnogorskog šampionata bio je mnogo konkretniji pred protivničkim golom, a posebno se to odnosi na prvi deo utakmice kada je Marko Kordić bio na vetrometini.

Nikšićani su stigli do dva gola prednosti posle samo 15 minuta igre, a golove su postigli Kovačević i Bošković. Vodeći pogodak pao je posle akcije po desnoj strani i lob udarca kojim je Stevan Kovačević pogodio dalji ugao gola Marka Kordića.

Tri minuta kasnije već je bilo 2:0 za Sutjesku. Pas iza leđa odbrane Vojvodine koristi Bošković koji nije imao problema da matira nemoćnog Kordića u situaciji "jedan na jedan".

Do odlaska na odmor Sutjeska je pretila preko Miloša Vučića i Masanobua ali je Marko Kordić u obe situacije izašao kao pobednik i sprečio Nikšićane da povećaju prednost.

Novosađani su u drugom poluvremenu ostavili bolji utisak, imali više prilika za postizanje gola od kojih je najbolja propuštena u 71. minutu kada je Vladan Giljen zaustavio udarac Milana Sprema sa bele tačke.

Ekipa Dragana Ivanovića do kraja je uspela da postigne gol, ali se ispostavilo da je pogodak Uroša Stamenića u 78. minutu bio utešni pošto je Sutjeska zadržala prednost.

Ekipe su nastupile u sledećim sastavima:

Sutjeska:Giljen – Mi. Vučić, Stjepović (od 52. Ma. Vučić), Bakrač, Damjanović (od 87. Vujović) – Bošković, Kovačević (od 60. Zarubica), Šimura, Božović (od 88. Marušić) – Masanobu (od 46. Poček), Bubanja (od 90. Mićunović).

Vojvodina:Kordić (od 46. Perić) – Lakićević (od 46. Andrejević), Planić (od 46. F. Babić), Puškarić (od 46. Bureković) – S. Babić (od 46. Lazarević), Jovančić (od 46. Vukasović), Zličić (od 46. Jović), Antić – Malbašić (od 46. Iloski), Knežević (od 46. Stamenić), Trujić (od 46. Spremo).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 24.01.2017
18:32

bravo za firmu od kako su oni preuzeli klub postalo je zanimljivo , doveli smo stašna pojačanja a i počeli smo i da gubimo . NA ŽALOST RASPAD SISTEMA POČINJE(Sad će Vuković da proda šta može i slede ostavke

avatar
Volem Vosu
Wednesday, 25.01.2017
11:40

Firma zlo kao i ostali profesionalni navijaci.