Švajcarski novinari se uverili: ''Navijači Makabija glasniji od Zvezdinih''

Autor: Darko Mitrović
sreda 04.10.2023.
23:50
Izvor: Sportske.net

Golmana krive za remi.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Kakve su prve reakcije švajcarskih medija posle večerašnje uzbudljive utakmice između Crvene zvezde i Jang bojsa (2:2)?

Tamošnji ''Blik'' je veliku pažnju posvetio utakmici na ''Rajku Mitiću'' i ističe da je posle svega ostao ''loš ukus'' ovog remija.

Jang bojs je u drugom poluvremenu uspeo da napravi preokret, imao veliku priliku i za 3:1 u 83. minutu, ali je finiš pripao Zvezdi koja je preko Bukarija izjednačila, a onda propustila još par prilika da pobedi.

Za Bukarijev izjdnačujući gol novinari ''Blika'' krive golmana Raćopija.

''Snažan nastup Jang bojsa na Marakani! Međutim, ostaje loš ukus. Jer, fudbaleri iz Berna su propustili pobedu primivši gol u 88. minutu. Zbog ogromnog kiksa inače sjajnog golmana Entonija Raćopija. Otvorio je bliži ugao za Bukarija. Greška koja se nikada ne bi smela desiti. Šteta. Ipak: ovaj bod može biti zlata vredan kada je u pitanju treće mesto'', piše ''Blik''.

Još zanimljivije je kako su videli atmosferu na ''Marakani''. Uporedili su je sa onom koju su letos doživeli u Haifi, kada je Jang bojs takođe remizirao, ali bez golova.

''Još jedna reč o predigri. Ni 'koncert' delija, tvrdokornih navijača Crvene zvezde, kada su igrači Jang bojsa ušli na teren kroz takozvani pakleni tunel da se zagreju, 45 minuta pre početka utakmice, nije bio baš zastrašujući. 

Navijači Makabija u Haifi su definitivno bili glasniji'', zaključuje ''Blik'' u svom izveštaju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke