Sve brojnije brige Ilije Stolice...

Autor: Darko Mitrović
petak 24.06.2022.
20:46
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana posle današnjeg meča ima još jedan problem više.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Novi trener Partizana Ilija Stolica još uvek nema na raspolaganju kompletan tim, iako nova sezona počinje već 9. jula.

Trk sutra ekipi treba da se priključe štoperi Vujačić i Saničanin, još kasnije stići će Mihajlo Ilić koji je sa U19 reprezentacijom na Evropskom prvenstvu, a tek se očekuje i debi Patrika Andradea, najnovijeg pojačanja crno-belih.

Više puta je Stolica isticao da nema dovoljno vremena za uigravanje ekipe, ali je u jednom nedavnom intervjuu sportski direktor Ivica Iliev poručio da ne prihvata izgovore.

Dodatni problemi za novog šefa struke crno-belih su povrede napadača Rikarda Gomeša i Marka Milovanovića, kao i povratnika iz Izraela Zlatana Šehovića koji je morao da izađe iz igre danas protiv Kluža.

Partizan je taj meč izgubio sa 1:0 posle velike greške golmana Popovića, a trener Ilija Stolica je odmah posle meča izneo kraću analizu prikazanog na terenu.

''Mnogo je stvari sa kojima mogu da budem zadovoljan. To su hrabrost, ideja koju su igrači  brzo prihvatili, način kontrole, ritam i karakter. Suprotstavio nam se prvak Rumunije, dugo je u istom sastavu, još mu je ovo bila treća utakmica'', rekao je Stolica.

A onda je nastavio o brigama i problemima... 

''Zabrinjava me što su se posle utakmice mnogi igrači zamotavali u led. Videćemo kakve su povrede u pitanju, nadam se kvalitetnom oporavku.

Dogodilo se da nismo imali dva centralna napadača koji daju potrebnu dubinu. Sve drugo je za svaku pohvalu, možemo da imamo bazu za dalje.


Što se tiče Šehovića, poznajući ga znam da ne izlazi lako sa terena. Doktor je rekao da ne bi trebalo da je nešto preozbiljno, ali dok se ne obave pregledi ne možemo da znamo'', zabrinut je Stolica.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke