Sve duži spisak povređenih u Zvezdi

Autor: Darko Mitrović
nedelja 10.03.2024.
18:40
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Na koga trener Milojević neće moći da računa u Nišu?

© Pedja Milosavljevic/STARSPORT/ 2024 ®
© Pedja Milosavljevic/STARSPORT/ 2024 ®

Povezane vesti

Često se kaže da su najteže utakmice posle večitih derbija, zbog velike i fizičke i psihološke potrošnje igrača, a ekipu Crvene zvezde posle 172. večitog derbija već u sredu očekuje novi izazov.

Crveno-beli će gostovati u Nišu protiv Radničkog koji je prilično uzdrman posle jučerašnjeg poraza od Železničara i najave trenera Trajkovića da odlazi iz kluba.

Naravno, Zvezda će imati ulogu favorita, ali trener Vladan Milojević ponovo neće moći da računa na najjači sastav zbog sve većeg broja povređenih igreača u njegovom timu.

Znate već da krilnog fudbalera Vladimira Lučića očekuje duža pauza, takođe i iskusnog defanzivca Miloša Degeneka koji je juče na štakama došao da bodri svoj tim protiv Partizana u derbiju, ali juče je novu povredu doživeo i kapiten Aleksandar Dragović koji je u duelu sa Saldanjom povredio rame i morao je odmah da izađe iz igre.

Ni tu nije kraj spisku povređenih u Zvezdi, jer kako prenosi ''Telegraf'', još jedan iskusni štoper Nemanja Milunović takođe ima određenih problema, jer ga muči povreda lista, pa nije izvesno ni koliko će on morati da pauzira.

Kako sada stvari stoje, Zvezdin štoperski tandem će na niškom ''Čairu'' ponovo činiti dvojica igrača koji su i završili jučerašnji derbi - Naser Điga i Uroš Spajić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke