Sve izvesnije - Partizan nosilac na žrebu za LK!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 19.08.2022.
08:45
Izvor: Sportske.net

Jasno je da bi Partizan mogao veoma lako da bude i nosilac grupne faze Lige konferencija.

Starsport.rs ©
Starsport.rs ©

Povezane vesti

Ekipa Partizana je uspela da savlada ekipu Hamruna na svom terenu 4:1, Gordan Petrić je zabeležio i drugu uzastopnu pobedu nakon one protiv ekipe Mladost GAT, pa sada sa većim samopouzdanjem čekaju nastavak domaćeg prvenstva i evropskih utakmica. 

U Evropi bi mogle da se poklope kockice (ukoliko ne dođe do novog šokantnog ispadanja) i da Partizan bude nosilac na žrebu. 

Saša Ilić bi u tom slučaju mogao da stupi na scenu, ukoliko CSKA iz Sofije prođe Bazel (pobedili 1:0 u prvom duelu) jasno je da će Partizan biti u prvom šeširu. Postoje i drugi, manje verovatni scenariji, recimo da Apolon izbaci Olimpijakos, Omonija Gent, ili što je takođe realnost, Antverpen Bašakšehir. 

To bi značilo i daleko lakše rivale, izbegavanje onih najjačih poput Fiorentine, Viljareala, Vest Hema...

Valja napomenuti i da je ovo Partizanova prva pobeda u Evropi ove sezone, što konačno znači i bodove za srpski fudbal od strane kluba iz Humske...

Bolji dani su na vidiku, barem na terenu. 

Što se tiče srpskog fudbala, danas se nastavlja domaći šampionat, Napredak iz Kruševca gostuje Novom Pazaru, a ukoliko mislite da će gosti konačno postići gol na strani, kvota je 1,47.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke