Sve jasnije - Evo koja četiri tima su na pragu PLS!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 04.05.2024.
20:10
Izvor: Sportske.net

Sve izvesnije...

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Ko će biti pobednici Srpskih liga?

Četiri su i ove sezone u srpskom fudbalu, Beograd, Vojvodina, Istok i Zapad, a nazire se i ko će biti pobednici ovih takmičenja i ko će u Prvu ligu Srbije. 

U Srpskoj ligi Beograd Zemun je prošle sezone bio iza OFK Beograda, ali ove drugačija priča. Uspeli su da se dokopaju prvog mesta i ispred su Teleoptika kojeg su danas dobili u direktnom duelu za plasman u viši rang. 

U Gornjoj varoši danas oko 3 hiljade ljudi, 2:1 protiv Teleoptika za četiri boda viška u odnosu na "optičare". 

U Srpskoj ligi Zapad Borac iz Čačka jebio sjajan do pre tri kola kada su doživeli dva uzastopna neuspeha, ali su se danas vratili na pobednički kolosek pobedivši Zlatibor 2:1, pa sada imaju 65 bodova, 5 više od prvog pratioca FAP koji je remizirao danas u Zablaću kod Čačka. Ovde je ostalo još pet kola do kraja. 

Kada se radi o Srpskoj ligi Istok, sve je jasno, posle 26 kola, 26 pobeda Trajala iz Kruševca. Impresivno. Danas pobeda od 2:1 protiv Borca iz Paraćina, titula je odavno obezbeđena. 

Za kraj, Srpska liga Vojvodina, danas se okliznula ekipa Železničara iz Inđije na gostovanju u Staroj Pazovi protiv Jedinstva (1:1), ali i dalje imaju četiri boda prednosti u odnosu na Sloven iz Rume, pa je izvesno da ćemo i njih gledati u Prvoj ligi Srbije. Podsetimo, u Železničaru igra i Miralem Sulejmani. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke