Sve je dogovoreno, novi potpis na ''Marakani''!

Autor: Darko Mitrović
subota 22.01.2022.
08:24
Izvor: Sportske.net, Kurir

Ugovor na dve i po godine.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Crvena zvezda je tokom zimske pauze ostala bez iskusnog štopera Miloša Degeneka sa kojim je sporazumno okončana saradnja i koji se seli u MLS ligu, u ekipu Kolumbusa.

Par dana kasnije pojavila se mogućnost da se i reprezentativac Uroš Spajić vrati na ''Marakanu'', s obzirom da je sada slobodan u izboru nove sredine posle rastanka sa Krasnodarom, ali u iščekivanju te mogućnosti jedan posdao je već završen kada su u pitanju štoperi.

Kako prenosi ''Kurir'', Radovan Pankov je sa upravom Crvene zvezde postigao dogovor o nastavku saradnje i njegov ugovor će biti produžen do juna 2024. godine.

Pankov je u Crvenu zvezdu stigao iz niškog Radničkog u leto 2019. godine, postojala je donedavno neizvesnost da li će ostati ili uskoro otići, ali pomenuti izvor navodi da su sigurne partije u Superligi i odlično obavljen posao protiv Brage u Portugalu presudile da se 26-godišnjem fudbaleru ponudi novi ugovor.

Pankov je od početka sezone upisao 21 nastup za Crvenu zvezdu, a na ''Transfermarktu'' se njegova vrednost procenjuje na milion i po evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Shone1979
Monday, 24.01.2022
17:05

Ovo je kao da ste napisali tekst "Gobeljić produžio ugovor sa FKCZ na još 3 godine"!!! Kakav Pankov, dečko je za našu ligu solidan, ništa bolje od toga, trebalo je više truda da se postigne oko dovođenja Arbolede ili bilo kog iskusnijeg štopera, kao par Dragoviću. Ionako su nam to najbolnije tačke, bekovi i odbrana, izuzev Borjana i Dragovića... Dovesti nekog štopera ili vratiti Vujadina... Pankov i Eraković nisu igrači koji mogu da "izgaraju" na tri fronta. Trebaće im zamena, a konstantno povlačenje Sanogo-a na mesto štopera nije trajno rešenje jer takp gubimo dobrog i iskusnog zadnjeg veznog, pored Kange koji takođe igra jako promenljivo, uostalom svi smo sinoć pratili utakmicu 1/8 finala gde je, po meni, lično Kanga krivac za ne odlazak Gabona u 1/4 finale...