Sve o TV prenosima srpskih klubova u evro-kupovima!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 18.07.2021.
23:55
Izvor: Sportske.net

Gde ćemo ih gledati?

Screenshot/You Tube
Screenshot/You Tube

Povezane vesti

Naredna sedmica proteći će u znaku naših najboljih klubova koji u sredu i četvrtak započinju svoj ovosezonski put na evropskoj sceni.

Crvena zvezda startuje od drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a Partizan, Čukarički i Vojvodina igraće u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Prva na scenu izlazi Crvena zvezda koja će u sredu od 16 časova gostovati kazahstanskom Kairatu u Almatiju, a TV prenos je najavljen i na RTS 1 i na Areni Sport 1.

Istog dana, ali od 20 časova, Čukarički će dočekati ekipu Sumgajita iz Azerbejdžana, a TV prenos te utakmice najavljen je na RTS 2.

U četvrtak nastupaju Partizan i Vojvodina. Partizan od 21 čas u Humskoj igra protiv slovačke DAC Dunajske Strede, uz TV prenos i na RTS 1 i na TV Arena Sport 1. Što se tiče Vojvodine, ona gostuje litvanskom Panevežisu u četvrtak od 17:30h, a TV prenos ćete moći da pratite na RTS 2 i na TV Arena Sport 2.

Pre svega toga, u ponedeljak nas očekuje žreb parova trećeg kola kvalifikacija, pa će svi naši klubovi unapred saznati ko bi mogli da im budu naredni rivali ukoliko savladaju prve prepreke.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke