''Sve puca'' na Zvezdinim treninzima

Autor: Darko Mitrović
subota 15.01.2022.
12:13
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

To je utisak mladog napadača.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde već rade punom parom u turskoj Antaliji. Ovaj prvi deo priprema je onaj najnepopularniji, ali i najneophodniji za odličnu fizičku pripremu igrača za nastavak sezone.

Mladi napadač Marko Lazetić u razgovoru za klupski sajt uverava da mu za sada nije previše naporno, a njegova uloga je značajna i u komunikaciji sa najmlađim prvotimcima koji su prvi put sada na pripremama sa prvim timom.

''Prvi dan, pošto dugo nismo igrali sa loptom, bili smo malo 'teški', dok je drugi dan na popodnevnom treningu je sve 'pucalo' na terenu.  Svi su dobro radili i to me raduje. Pokušavam da pomognem saigračima van terena i na njemu. Na primer oko postavke, jer znam kako je meni bilo kada sam se tek priključio prvom timu. Mislim da im nije teško, brzo su se uklopili i saigrači su ih odmah prihvatili kako treba'', izjavio je Lazetić.

On je silno motivisan da na proleće dobije značajniju ulogu u timu i uveren je da će crveno-beli ostvariti sve zacrtane ciljeve.

''Utakmice jedva čekam, obožavam da igram mečeve. Čekam da dobijem šansu i pokušaću da je maksimalno iskoristim. Igramo tek u drugoj fazi priprema, ali jedva čekam utakmice i nadam se da ćemo sve pobediti. Za mene je svaka utakmica, nije bitno da li je Kup Srbije, prvenstvo, Liga Evrope ili Liga šamnpiona, ulazim maksimalno, sto posto spreman, kao i svi kako bi ispunili naše ciljeve. Nije bitno da li je to utakmica ili trening. Ima vremena za odmor između treninga, uglavnom ga iskoristim da se čujem sa porodicom, devojkom ili da igram igrice  - zaključio je mladi napadač'', zaključio je Lazetić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke