Sve spremno za još tri potpisa u Partizanu, jedan je neočekivan!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 12.05.2022.
13:54
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Čeka se ozvaničenje.

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Pisali smo danas već na tu temu, Partizan ubrzano radi na produženju ugovora sa nekim od najvažnijih igrača iz aktuelnog sastava, a najnoviji posao koji je ozvaničen jeste nastavak saradnje sa Bibarsom Nathom koji je produžio ugovor za još godinu dana.

Pre njega to su učinili i golman Nemanja Stevanović, pa levi bek Slobodan Urošević, a uskoro se očekuju još tri potpisa.

''Telegraf'' otkriva da će novi ugovori ovih dana biti ponuđeni desnom beku Aleksandru Miljkoviću, štoperu Nemanji Miletiću i - što je najveće iznenađenje, golmanu Milanu Lukaču.

Zapravo, iznenađenje je samo na prvi pogled, imajući u vidu da Lukač ove sezone posle povratka u Partizan nije odigrao nijedan minut u takmičarskim utakmicama. Ali, iskusni golman u Humskoj ovoga puta ima i nešto drugačiju ulogu i šire nadležnosti, jer je praktično ''desna ruka'' treneru golmana Nemanji Jovšiću. Pomenuti izvor navodi da je, uz to, Lukač u sve boljoj formi, a to bi sledeće sezone trebalo da dođe do punog izražaja, ukoliko bude dobio priliku da to pokaže.

Što se tiče Miljkovića, to nije iznenađenje, jutros smo i najavili ovakvu mogućnost, s obzirom da je jedan od najstandardnijih igrača u Stanojevićevom timu, a sve važniju ulogu u timu ima i Nemanja Miletić, pa Stanojević želi i njega da zadrži, iako mu ugovor ističe u junu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke