Svečano u Partizanu, tri trofeja za Rikarda Gomeša!

Autor: Darko Mitrović
utorak 24.05.2022.
15:57
Izvor: Sportske.net

Apsolutno je zaslužio.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Šampionska trka je završena, Partizan je ostao na kraju dva boda iza Zvezde koja je odbranila titulu, ali najbolji strelac Partizana i Super lige Rikardo Gomeš danas je dobio ''pune ruke trofeja''.

Njemu je klub uručio uramljen dres za 100 odigranih utakmica u Partizanu, a kada su u pitanju trofeji, dobio je najpre klupsko priznanje za postavljanje novog rekorda kluba po broju postignutih golova u jednoj sezoni. Mateja Kežman je do sada držao rekord sa 36 golova, Rikardo ih uoči finala kupa ima 38.

Kako je saopšteno iz Partizana, Rikardo Gomeš je danas u trofejnoj sali Partizanovog stadiona dobio još dva trofeja: ''Koletov pehar'' koji uručuje list ''Sportski žurnal'' najboljem igraču Super lige Srbije, kao i pehar ''Slobodan Santrač'' koji FSS uručuje najboljem strelcu.

Trofej ''Slobodan Santrač'' je Rikardu Gomešu uručio Nenad Santrač, sin legendarnog centrafora Partizana i reprezentacije Jugoslavije.

Takođe, novi članovi Partizanovog ''Kluba 100'' su i Miloš Jojić i Marko Jevtović koji su u dresu Partizana odigrali 130 (Jojić) i 119 (Jevtović) utakmica, pa su i njima uručeni uramljeni dresovi.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke