Šveđani otkrili, Zvezda nudi 40.000.000 kruna za Đukanovića, a on poručuje: ''Šta reći, Zvezda je Zvezda!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 16.07.2024.
17:15
Izvor: Sportske.net

Da li je sada jasno šta Đukanović želi?

Screenshot/YouTube/360edition
Screenshot/YouTube/360edition

Povezane vesti

U švedskim medijima se ovog leta uveliko najavljuje transfer Viktora Đukanovića, 20-godišnjeg crnogorskog reprezentativca koji u poslednjih godinu i po sa velikim uspehom brani boje Hamarbija.

Crvena zvezda je u prvom planu kada se radi o zainteresovanim klubovima, ali nije jedina.

Ovom temom se i danas bavi švedski ''Ekspresen'' koji podseća da je prvi pokrenuo ovu priču i prema njihovim saznanjima, Zvezda je za Đukanovićev transfer spremna da plati 40 miliona švedskih kruna, odnosno oko tri i po miliona evra, dok se na ''Transfermarktu'' njegova vrednost već procenjuje na čak sedam miliona evra.

Ovaj krilni napadač je rođen u Nikšiću, gde je i počeo fudbalsku karijeru, a zatim nastavio u Podgorici. Iz podgoričke Budućnosti je u januaru prošle godine prešao u švedski Hamarbi i do sada je u šampionatu Švedske na 35 nastupa postigao 13 golova, uz jednu asistenciju.

A da se ne radi samo o spekulacijama vezano za Zvezdino interesovanje, svedoči i Đukanovićeva izjava koju je danas objavio ''Ekspresen''.

''Raduje me što pokazuju interesovanje. Crvena zvezda je veliki klub, ali postoji i nekoliko drugih klubova koji su pokazali interesovanje. Želim da sačekam malo pre nego što se odlučim. Sačekaću i videću kako će se situacija razvijati. Par klubova je u igri, pa ćemo videti šta će biti u budućnosti''.

Šta može da kaže o Zvezdi kao klubu?

''Svi znaju da je Crvena zvezda jedan od najvećih klubova na Balkanu sa ogromnom istorijom. Nema više šta da se kaže. Crvena zvezda je Crvena zvezda.

Naravno da je velika stvar da Crvena zvezda pokaže interesovanje, znači da sam uradio nešto dobro, potvrdio talenat i nastavio dalje.

Nije baš mali klub i svake sezone igraju Ligu šampiona. Oni osvajaju titule. Nije mala stvar igrati u grupnoj fazi Lige šampiona svake sezone, a za mene je to da radim više, ali da ostanem fokusiran ovde.

Videćemo šta će biti. Jednog dana možda obučem dres Crvene zvezde, ko zna'', poručio je Đukanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke