Svet očaran, "Neka vam je Bog u pomoći protiv Srbije"! Šteta što Mundijal nije već na leto!

Autor: Boris Jovanović
petak 15.04.2022.
08:03
Izvor: Sportske.net

Ljudi, mi nismo svesni kakve igrače imamo....

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Nakon nestvarne partije Filipa Kostića, već sinoć su se pojavile analize, ali i divljenje potencijalu koji Srbija ima.

"Srećno vam bilo protiv Srbije u Kataru", širi se društvenim mrežama, uz slike Kostića, Tadića, Mitrovića i Dušana Vlahovića.

Čini se da ovakav napadački potencija nismo imali nikada, na sreću, na šampionat sveta vodimo i ozbiljnog selektora (odnosno on vodi nas), pa ne možemo da dočekamo Mundijal u novembru, baš šteta što se ne igra ovog leta. 

Mediji ukazuju da su i ostali delovi tima sjajni, počev od veznog reda gde je prva zvezda Sergej Milinković-Savić, verovatno jedan od najskupljih veznih igrača na svetu. U odbrani imamo Blekija Milenkovića koga čeka tranfer u veći klub. Ako se gleda poslednjih godinu dana, verovatno jedino par najjačih svetskih reprezentacija ima takvu statistiku, napadački tandem koji je dao 72 gola, Kostića, Tadića i Sergeja koji imaju blizu 50 asistencija, a u to i tresu protivničku mrežu.

 

 U Brazilu kao da su tek sad počeli da obraćaju pažnju na naše igrače, u poslednje vreme se pojavila priča da neće biti lako, uz nabrajanje srpskih igrača i njihov učinak u klubovima širom Evrope.

Sve u svemu, ovo su najlepši dani isčekivanja.

I da vas podsetimo da na AdmiralBet već možete da se kladite na mečeve Mundijala, mi bismo već sad probali da Srbija ne gubi od Brazila, kvota je poklon, 2.55, a kvota da ćemo proći grupu je 2.25.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke