Svetina "treća sreća"

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 02.07.2022.
11:00
Izvor: Sportske.net

Marković se vratio među crno-bele, videćemo da li će ovoga puta osvojiti titulu.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Svetozar Marković je ponovo u crno-belom, po treći put u svojoj karijeri. 

Juče su crno-beli ozvaničili dolazak novog fudbalera, a Marković je pojačao konkurenciju u odbrani i čini se da je sa remontom poslednje linije tima završeno, osim u slučaju nekih odlazaka. 

"Presrećan sam što sam ponovo kod kuće. Jedva čekam da zaigram za Partizan. Naravno da sam pratio sve utakmice i u Evropi i u domaćem prvenstvu. Bili smo na korak do titule, ali smo je izgubili pred kraj. Žao mi je igrača što nisu uzeli titulu, ali se nadam da ćemo u novoj sezoni imati više sreće. Daćemo sve od sebe da osvojimo titulu", rekao je on. 

Za Svetu je bitno i što se vratio Zlatan Šehović, a kaže da će mu prijati i promena sistema igre sa Ilijom Stolicom. 

"Došao je i Zlatan u Partizan, pre tri godine smo zajedno igrali, posle mene je otišao u Izrael i zajedno smo se sada vratili kući. Promenjen je sistem igre, sa Stolicom sam sarađivao više puta u mladim reprezentacijama", rekao je on, a potom dodao još par reči o Šehoviću. 

"Njegova prirodna pozicija je bekovska, ali veoma dobro igra štopera. Videli smo na pripremama. Ne zna se nikad šta sezona donosi, može da zaigra na više pozicija, kao i svaki igrač", rekao je on. 

Ističe Marković i da ne želi ništa da obećava kada su trofeji u pitanju. 

"Treći put u Partizanu, ali ne bih voleo da pričam, niti da obećavam. Sve što mogu da obećam jeste da ću dati sve od sebe i da ću to dokazati na terenu", istakao je on. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke