Svi detalji velike proslave u Kragujevcu - Doček za fudbalere Radničkog, uz koncert na trgu!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 23.05.2024.
21:57
Izvor: Sportske.net

Feđa Dudić nam je juče to najavio, a klub je danas i zvanično potvrdio svojom objavom.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

"Evo, mogu vam reći premijerno za vas, u subotu smo dogovorili doček. Ne znam tačno gde, ali u pola 11 ćemo stići iz Beograda. Pozivam sve da dođu, da proslavimo. Igrači su zaslužili da se dočekaju. Da se zajedno proveselimo. Nadam se da ćemo imati dodatni razlog i da ćemo napraviti dobar rezultat u subotu", rekao je trener Radničkog Feđa Dudić juče u velikom intervjuu za ''Sportske''.

Dan kasnije, poznati su svi detalji ove proslave, a klub ih je objavio na društvenim mrežama i u nastavku prenosimo njihovu poruku i poziv navijačima da svojim prisustvom uveličaju ovaj spektakularni događaj za kraj istorijske sezone kragujevačkog Radničkog koji će na leto igrati na evropskoj sceni.

''Pozivamo vas na još jedno zajedničko druženje na Trgu Radomira Putnika povodom istorijskog uspeha našeg kluba, koji je izborio plasman u evropska takmičenja.

Program počinje u 18 časova direktnim prenosom utakmice poslednjeg 37. kola Superlige između naše ekipe i beogradskog Partizana na velikom video bimu, a nastavlja se bogatim muzičkim programom u kome učestvuju grupe Trajb i Rok art, Katarina Bogdanović i Vanja Marković, Čipi i Dejan Cukić.

Planirano je da se oko 22 časa i 30 minuta slavlju priključe igrači i članovi stručnog štaba.

Zahvaljujući dugogodišnjim navijačima Radničkog Mirku Konataru, Ljubiši Peroviću, Milenku Marjanoviću, Dušanu Mojsiloviću, Dejanu Stojanoviću i drugim prijateljima kluba neće izostati ni tradicionalan način proslave uz bika na ražnju i neizostavni vatromet.

Dođite da zajedno proslavimo istorijski plasman 'crvenih' u Evropu'', poručuju iz Radničkog 1923.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke