Svi ih već "uparili" sa Partizanom, hoće li uopšte proći u drugo kolo?

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 01.07.2018.
23:19
Izvor: Sportske.net

Pitanje je hoće li sa ovakvom formom predstavnik Kazahstana uopšte uspeti da opravda ulogu favorita u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

fcirtysh.kz
fcirtysh.kz

Povezane vesti

Kvalifikacije za Ligu Evrope počele su preliminarnom rundom u kojoj je odigrano sedam utakmica. Upravo će nakon revanša Irtiš iz Pavlodara saznati ko će mu biti rival u prvoj rundi kvalifikacija.

Trakai je napravio dobar rezultat pred revanš sa Cefn Druidsima iz Velsa (prva utakmica 1:1) pa se očekuje da u dvomeču sa Irtišom igra predstavnik Litvanije.

Verujemo da navijači Partizana dobro znaju da će crno-beli u slučaju plasmana u drugo kolo za rivala imati upravo boljeg iz dvomeča Irtiš - Trakai/Cefn Druids, a svi su unapred počeli da uparuju predstavnike Srbije i Kazahstana.

Partizan bi svoje mesto u drugom kolu trebalo lako da bukira jer Rudar ima ozbiljnih kadrovskih problema, ali se za Irtiš iz Pavlodara ne može garantovati.

Irtiš je danas na svom terenu poražen od Žetisua (0:2) u okviru 16. kola kazahstanske Premijer lige.

Bio je to treći uzastopni poraz Irtiša u kazahstanskom prvenstvu, a deveti na 16 odigranih utakmica od početka sezone.

Jasno je dakle da Irtiš ima dosta manjkavosti kao ekipa i da Partizan, sve i da "Traktoristi" prođu dalje ne bi trebalo da ima problema.

Irtiš pred početak kvalifikacija za Ligu Evrope zauzima sedmo mesto na tabeli kazahstanske Premijer lige sa 17 osvojenih bodova iz 16 utakmica.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke