Svi slobodni Srbi, Filip Đuričić predvodi spisak, tu su i mnogi bivši reprezentativci!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 06.07.2022.
12:30
Izvor: Sportske.net

Zanimljiv pogled na igrače bez ugovora.

EPA-EFE/EMANUELE PENNACCHIO
EPA-EFE/EMANUELE PENNACCHIO

Povezane vesti

Datum 30. jun značajan je za mnoge fudbalere širom sveta koji su završili svoje ugovorne obaveze.

Među slobodnim igračima u ovom trenutku nalaze se i brojni fudbaleri iz Srbije sa zavidnom, reprezentativnom reputacijom, ali i pristojnim klupski karijerama u Srbiji i inostranstvu.

U ovom trenutku, najaktuelnije ime je ono Filipa Đuričića koji nakon isteka ugovora Sasuolom i dalje traži pravo rešenje za svoju karijeru, mada "nero-verdi" još uvek pregovaraju sa reprezentativcem Srbije.

Tu je i Adem Ljajić koji se rastao sa Bešiktašem, zatim doskorašnji fudbaler Kasimpaše Uroš Spajić koji se vraća na teren tek krajem godine zbog povrede ligamenata, Miralem Sulejmani, Jagoš Vuković, kao i trio iz Partizana, Miloš Jojić, Ivan Obradović i Lazar Marković, kao i Đorđe Nikolić koji je u dresu Bazela svojevremeno stigao i do reprezentacije Srbije. Ni Petar Škuletić još uvek nema klub.

Nemanja Radoja je na pragu dogovora sa Valjadolidom, Ognjenu Mudrinskom je propao transfer u Celje zbog kontroverznog snimka, bez kluba su i Marko Šćepović, Vujadin Savić, Lazar Rosić, Alen Mašović...

Od mladih snaga, bez angažmana su, između ostalih Sava-Aranđel Čestić, Lazar Pavlović, bivši đak Juventusa Luka Marković, pa ostaje da se vidi hoće li neko od superligaša pokušati da se pojačaju nekim od ovih igrača.

Reprezentacija Srbije se uveliko sprema za odlazak na Svetsko prvenstvo, a ukoliko verujete da će "orlovi" stići do polufinala Mundijala u Kataru, AdmiralBet ima sjajnu ponudu za vas i kvotu 13.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke