''Svi su uzbuđeni kako Zvezda igra'' - Crveno-bele nade imaju poruku za navijače

Autor: Darko Mitrović
petak 28.07.2023.
19:50
Izvor: Sportske.net

Dali su im i primer za kupovinu sezonskih ulaznica.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda je ovog leta formirala sjajan tim pod vođstvom novog trenera Baraka Bahara, a ono što posebno raduje navijače crveno-belih je to što se ozbiljno nameću i dojučerašnji omladinci.

Neki od njih, Vladimir Lučić, Nikola Mituljikić, Stefan Leković i Jovan Šljivić danas su se ukratko osvrnuli na izvanredne rezultate tokom priprema. Ove izjave za klupski sajt oni su dali posle kupovine ''Premijum'' sezonskih ulaznica za novu sezonu.

''Svi su uzbuđeni zbog toga kako Zvezda igra, mislim da nas čeka fantastična sezona'', rekao je Lučić.
 
''Nije mala stvar postići pet golova protiv Fiorentine za 19 minuta, bukvalno smo celu utakmicu dominirali'',  rkaže Mituljikić.
 
''Poseban je osećaj igrati pred 36 hiljada ljudi na Marakani, teško je rečima opisati koliko nam navijači znače'', tvrdi Leković.
 
''Odlučili smo i mi da kupimo 'Premijum' sezonske ulaznice, a pozvao bih i navijače da učine isto, jer imaju šta da vide od Zvezde'', kaže Šljivić.

Kako je saopšteno iz Crvene zvezde "Premijum" sezonska ulaznica podrazumeva sva domaća takmičenja i paket karata za grupnu fazu Ligu šampiona, a cene možete da vidite OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke