Tadić i Medojević ponovo u Vojvodini? Prvi razgovor već obavljen!

Autor: Darko Mitrović
petak 05.03.2021.
17:07
Izvor: Sportske.net

''Lale'' imaju sjajan plan, hoće li ga i realizovati?

EPA-EFE/VI-Images / Maurice van Steen
EPA-EFE/VI-Images / Maurice van Steen

Povezane vesti

Brojnih tema dotakao se danas sportski direktor Vojvodine Milan Kosanović, tokom konferencije za medije pred prvenstvenu utakmicu sa Javor Matisom. Osim o statusu trenera Nenada Lalatovića, Kosanović je otkrio i da su već počeli razgovori o potencijalnom povratku nekih od nekadašnjih asova ''Lala''.

''To je sigurno jedna stavka plana. Da se bivšim igračima Vojvodine 'otvore vrata' i konkretno ću reći imenima s kojim je vođen razgovor. Sa Medojevićem koji, nažalost, ima ugovor do 2022. godine, obavljen je razgovor. Prva ideja je bila da se vrate bivši igrači Vojvodine koji mogu da budu vođeni, da budu oslonac tima. Sećamo se da je, na primer, Nino Pekarić 'napravio' Srđana Babića igrajući s njim u zadnjoj liniji. Moja želja s te strane je Medojević'', istakao je Kosanović.

Slobodan Medojević ima 30 godina, igra na poziciji deefanzivnog veznog, nekadašnji je mladi reprezentativac naše zemlje, a karijeru u inostranstvu je uglavnom gradio u Nemačkoj, gde je nastupao za Volfsburg, Ajntraht i Darmštat.

Od pre godinu i po je član kiparskog AEL-a iz Limasola, a na ''Transfermarktu'' piše da mu aktuelni ugovor ističe 31. maja 2023. godine.

Ali, nije Medojević jedina Kosanovićeva želja u Vojvodini. Naredna meta je - Dušan Tadić!

''Sad kad bi me neko pitao da jednog izaberem, ja bih rekao da je Medojević taj tip igrača. Ustvari, izvinjavam se... Doveo bih i Tadića", potvrdio je Kosanović.

- 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke