Tadić nema dilemu: "Nije nam dosuđen čist penal, ali morali smo bolje..."

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 10.10.2021.
11:52
Izvor: Sportske.net

Iskren je bio nakon meča kapiten Srbije.

EPA-EFE/JULIEN WARNAND
EPA-EFE/JULIEN WARNAND

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je sinoć u gostima selekciju Luksemburga sa 1:0, u šestoj utakmici Grupe A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2022. godine.

Jedini gol na meču za važnu pobedu Srbije postigao je Dušan Vlahović u 68. minutu.

Kapiten "orlova" Dušan Tadić istakao je nakon meča da je njegova ekipa trebalo da dobije penal u finišu prvog poluvremena, ali i da je morala odigrati bolje.

"Bitna pobeda, nismo igrali kako treba, Luksemburg je igrao dosta dobro, morali smo i mogli bolje. Imali smo i mi i oni šansu. Čist penal nam nisu svirali, primio sam loptu, golman je istrčao, pokušao sam da rolam brzinski, on je malkice zakačio loptu, ali me udario po kolenu. Videlo se da je hteo da me spreči da nastavim igru, ne znam kako nije sviran penal. Navijača je bilo, super je to, žao mi je što nisu više uživali, ali drago mi je da smo im doneli pobedu. Ovo ćemo da zaboravimo, izvlačimo dobro i loše, da pobedimo Azerbejdžan, pa da se spremimo za finale sa Portugalom", istakao je Tadić.

Srbija je upisala četvrtu pobedu u kvalifikacijama i trenutno je prva na tabeli Grupe A sa 14 bodova, odnosno ima bod više od Portugala.

Izabranike Dragana Stojkovića u utorak očekuje u Beogradu meč protiv Azerbejdžana, pred poslednji u grupi protiv Portugala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke