Tadić srećan zbog Mitra i garantuje da će Srbija biti još bolja

Autor: Milovan Longinov
nedelja 28.03.2021.
09:42
Izvor: Sportske.net

Kapiten ima reč.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić izjavio je  nakon pobede nad Portugalcima da ga raduje igra iz drugog poluvremena i da je ovo bila prava takmičarska utakmica. 

Srbija je uspela da nadoknadi 0:2 i dođe do velikog boda, a on je bio još veći kada smo videli kako smo mogli da prođemo u poslednjim sekundama meča. 

"Šteta što nisu bili navijači, oni najviše nedostaju na ovakvim utakmicama i ostaje žal za tim. Portugalci su bili bolji u prvom delu igre, trebalo nam je malo vremena da spojimo tri, četiri pasa. U drugom delu smo bolje startovali, dali gol, povezali se, i to nam je dalo krila. Mislim da ima dosta dobrih stvari, ima i negativnih, zato treba da napredujemo i sigurno da ćemo biti još bolji.Od prvog dana Mister pokušava to da nam usadi, njegovo samopouzdanje i samouverenost, da se ne plašimo nikog i da nikada ne odustajemo. Bićemo bolji sigurno", rekao je Tadić.

On je pozdravio i rekordera Mitrovića, koji je stigao do 38. pogotka i tako prestigao Stjepana Bobeka.

"Drago mi je baš zbog Mitrovića, dao je gol posle lepe akcije, žao mi je što smo mogli još nekoliko takvih šansi da napravimo i da ih ugrozimo još više", istakao je Tadić, koji je prokomentarisao i poslednju šansu na meču kada je lopta verovatno ušla u gol, ali je Stefan Mitrović klizećim i potom izblokiranim udarcem doneo veliki bod.

"Sreća prati hrabre, zaslužili smo da nas pogleda. Ronaldo je bio isfrustriran, to pokazuje njegov karakter, da je gladan golova i da uvek hoće da pobedi", istakao je Tadić.

Srbija u narednom kolu, u utorak od 18.00 gostuje Azerbejdžanu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke