''Taki'' sa svadbe došao na ''Krov'' i rešio meč! Pojačanja? Duljajeve želje već otišle u druge klubove

Autor: Darko Mitrović
nedelja 03.09.2023.
23:55
Izvor: Sportske.net

Bez treninga, reče trener Duljaj.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Posle izjave za TV Arena sport, trener Partizana Igor Duljaj je i na pres konferenciji pohvalio mladu ekipu IMT-a koja je danas namučila crno-bele.

Partizan je gubio sa 2:0, ali je na kraju uspeo da dođe do preokreta i pobede rezultatom 3:2.

''Postigli su već 12 golova ove sezone.

Protivnik je čekao kontre i to su fantastično radili. U ekipi IMT-a ima dosta igrača koji će predstavljati budućnost srpskog fudbala'', rekao je na početku Duljaj.

Zatim se osvrnuo na svoje igrače i probleme sa kojima se suočavaju.

''Utakmice posle Evrope su obično najteže, posebno zbog načina na koji smo ispali. Mi smo pod konstantnim pritiskom, momci čitaju šta se sve piše...

Kad vidite želju igrača, a oni su verovali, baš oni, da će pobediti. Malo smo srljali u jednom trenutku, tražio sam da se smirimo. Videli ste fenomenalnog Belića, dribling, penal, pa Natho...'', objašnjava Duljaj.

Neizbežno je bilo i pitanje o pojačanjima, jer i dalje nisu angažovani štoper i krilo koje Duljaj traži već nedeljama unazad. Za neka od tih pojačanja sad je već kasno...

''Teško pitanje. Neki igrači koje sam ja želeo su već potpisali za ozbiljne klubove. Kad pričamo o pojačanjima, ja nikad nisam rekao da Partizan ima loše igrače. Trebaju nam igrači da promene ritam, kao što su danas Natho ili Nikolić promenili ritam utakmice. Šta bude biće, sutra je novi dan, ko zna šta će biti'', konstatovao je Duljaj.

A onda je, pomenuvši Nikolića, neočekivano otkrio i još jedan detalj.

''Nikolić je došao sa svadbe, bio je kum i valjda obećao je svom kumu da će postići gol. I mogu samo da mu čestitam, jer je odigrao utakmicu bez treninga. Na neki način, Bog mu vraća, jer je prepošten momak i ima očito neko gore ko sve to gleda'', naglasio je Duljaj, pa se postavlja pitanje gde je Nikolić juče bio ako već nije trenirao.

Na pitanje začuđenih novinara da li je Nikolić zaista danas bio na svadbi, Duljaj je potvrdno odgovorio.

''Danas je došao sa svadbe''.

Za Severinu i ostale novajlije ima razumevanja i kada ne odigraju dobro.

''I nama je u inostranstvu trebalo nekih šest meseci da se prilagodimo na novu sredinu. Ni njima nije lako da se uklope, pogotovo oni koji nisu prošli pripreme'', smatra Duljaj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke