Tandem "BB" doneo Zvezdi novu pobedu!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 07.03.2021.
21:12
Izvor: Sportske.net

Ben i Borjan odigrali ključnu ulogu u pobedi Crvene zvezde. Upisao se i Katai.

Starsport
Starsport

Povezane vesti

Zvezda nastavlja da pobeđuje u Super ligi Srbije i da drži odstojanje od sjajnog Partizana ovog prolećnog dela. 

Danas je ekipa Dejana Stankovića igrala nešto slabije nego što se očekivalo, ali je i pored toga slavila pobedu protiv Čukaričkog, bilo je 2:0 (0:0). 

Nismo u prvih 45 minuta videli previše dobrih prilika i na jednoj i na drugoj strani, beležimo 15. minut i šansu za Bena, tada je njegov šut završio preko gola, a onda i pokušaj Kange u 31. minutu nakon što mu je Gavrić ostavio loptu, ali promene rezultata nije bilo. 

Kamera je u prvih 45 minuta često bila uperena u Dejana Stankovića koji je bio veoma zabrinut zbog nešto slabije igre svog tima. 

Čukarički je dobro odigrao prvih 45 minuta, što je navelo Stankovića da odmah menja na startu drugog dela igre, ubacio je Kataija i Gobeljića što je dovelo do nešto bolje Zvezde. 

Upravo je Katai imao prvu šansu u drugom poluvremenu kada je nanizao nekoliko igrača gostiju, ali je šutirao pored gola. 

Pretio je i Čukarički i to preko Ćirkovića koji je sačekao centaršut nekadašnjeg fudbalera Partizana Jovanovića, ali je Borjan najavio dobro drugo poluvreme. U 65. minutu velika šansa za Zvezdu kada je golman Petrović sjajno intervenisao nakon udarca rezerviste Nikolića, a onda gol u 72. minutu utakmice. 

Tada je Milunović proigrao Bena, čini se i da je lopta dotakla nekoga od fudbalera Čukaričkog u ruku, na kraju fudbaler sa Komorskih ostrva uspeva da ubaci loptu u mrežu za velikih 1:0.

Milan Borjan je večeras spasio Crvenu zvezdu, uspeo je da odbrani udarac Kovača sa oko 7-8 metara nakon centaršuta sa leve strane, pa je izrastao u junaka današnjeg susreta. 

Vršili su pritisak fudbaleri Čukaričkog do kraja, igrali ofanzivan fudbal, ali nije vredelo, Zvezda je iskoristila šansu na drugoj strani, Ben je ponovo uzeo loptu, stigao do nje pre Petrovića koji pravi faul za penal, a najstrožu kaznu koristi Katai koji se upisuje u strelce za konačnih 2:0. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke