Tanović u neverici, šta se dešava sa Lalatovićem?!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 29.04.2021.
09:21
Izvor: Sportski Žurnal

Nikako da se smire strasti u Vojvodini, juče u prvi plan izbila još jedna tema.

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Trener Vojvodine Nenad Lalatović juče je u najavi utakmice sa Crvenom zvezdom otkrio nove detalje sa kakvim se sve problemima suočava u poslednje vreme, kada je u pitanju njegov odnos sa delom klupskog rukovodstva, a ovoga puta je ''uperio prst'' u Dragomira Tanovića, nekadašnjeg sudiju, a sada direktora stadiona ''Karađorđe'' i klupskog administrativca u Vojvodini.

Odmah zatim usledila je prva reakcija Tanovića, na šta se Lalatović opet oglasio u medijima, tražeći i od sportskog direktora Milana Kosanovića da potvrdi njegove navode kako je neko iz kluba pokušao da mu ''namesti'' suspenziju od strane FSS.

Priči tu nije kraj, pošto se Tanović oglasio i u izjavi za ''Žurnal'', gde jeu neverici komentarisao ono za šta ga Lalatović sumnjiči.

 ''Ne mogu... ne mogu, već satima da proniknem u glavu gospodina Lalatovića, pronađem opravdanje za izrečenu neistinu. Stoga, ne bih želeo da polemišemo putem medija, ništa pozitivno ne bi donelo obojici. Klubu, ponajmanje'', izjavio je Tanović.

On je potvrdio da je, shodno protokolu, pre utakmice sa Zlatiborom sačekao delegata i sudije, ali da nikakvih zakulisnih radnji nije bilo. Takođe, potvrdio je da je sportski direktor Kosanović sedeo iza njega u VIP loži, ali i dalje mu nije jasno zašto ga je Lalatović ''uzeo na zub''.

''Mislim da zna jedino gospodin Lalatović, ekstra nervozan u poslednje vreme. Neprijatelja nikad nije imao u meni, niti hoće. Iako je neistinama naneo velik problem i štetu meni i mojoj porodici. Klubu pogotovo.

Tražiću razgovor s predsednikom i članovima Upravnog odbora kako bismo raščistili ničim izazvanu ujdurmu, apsolutno nepotrebnu obema stranama. 

Verujem u istinu i pravdu, dokazaću neosnovanost optužbi gospodina Lalatovića'', zaključio je Tanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke