Terzić je oduševljen i ne štedi, Zvezda po svaku cenu želi Sremčevića!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 08.01.2024.
23:21
Izvor: Sportske.net

Vidi veliki potencijal u mladiću iz Kragujevca.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Momak koji je ove sezone dokazao da se radi o veoma talentovanom fudbaleru igrajući za Mladost iz Lučana, Uroš Sremčević, mogao bi da promeni klub možda već tokom januara meseca. 

Lučanci imaju veliki broj ponuda na stolu, između ostalih i od strane Mančester sitija koji bi ga odmah prosledio nekim od "svojih" klubova na pozajmicu.

Šta traži Mladost?

Navodno je to suma od 2 miliona evra, plus 10-20% od naredne prodaje, a svoju računicu ima i Crvena zvezda na čelu sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem koji je nedavno pohvalno govorio o 18-godišnjem napadaču. 

Računica Crvene zvezde je jasna jer ima ponude za Jovana Mijatovića, Sremčević bi bio neko ko bi odmah uleteo u kopačke ovog mladog fudbalera i dobio bi značajnu minutažu kod Vladana Milojevića u drugom delu sezone. 

"Kurir" prenosi da je Zvezda i više nego ozbiljna u nameri da dovede ovog mladog fudbalera u svoje redove već ovog januara. 

"Uroš Sremčević je jedan od najboljih mladih špiceva u Srbiji! Odavno nisam video tako kvalitetnog napadača! Mnogo mi se sviđa. Videćemo. Lučani su prodali dva igrača Mančester sitiju, Gordića i Jojića. Oni na Zapadu imaju mnogo novca. Ne pitaju se ta deca mnogo, već klubovi. Nisu Gordić i Jojić mogli da dođu u Zvezdu, ako Mančester siti ponudi 3.000.000 evra. Oni su možda i hteli u Zvezdu... I još jedna važna stvar. Imate tu i roditelje, koji žele da ostvare svoje želje i ambicije preko deteta. Sanjaju da budu glavni u selu. Ništa nije isto kao što je bilo pre deset godina", objasnio je Zvezdan Terzić u intervjuu za "Kurir" pre nekoliko dana. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke