Terzić jedno, Mrkela drugo, treba li Zvezdi Artjom Dzjuba?

Autor: Darko Mitrović
sreda 25.05.2022.
22:52
Izvor: Sportske.net

Šta Zvezda želi tokom letnjeg prelaznog roka?

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Crvena zvezda je i ove sezone nastavila šampionski niz u Srbiji, osvojila je petu uzastopnu titulu prvaka, ukupno 33. u klupskoj istoriji, a generalni direktor kluba Zvezdan Terzić je najavio da će u sledećoj sezoni Zvezda biti još jača, možda čak i jača nego ikad.

Više nije tajna da crveno-beli za narednu sezonu žele da dodatno pojačaju ofanzivni deo tima, traže se i centralni napadač, ali i pojačanje na krilu.

Iskusni ruski napadač Artjom Dzjuba se već nedeljama pominje kao potencijalno pojačanje Zvezde, s obzirim da mu ističe ugovor sa Zenitom, ali danas ruski ''Sport Ekspres'' otkriva da je Zvezdan Terzić navodno rekao ''RB Sportu'' da je Zvezda odustala od Dzjube i da traži mlađeg i bržeg napadača od njega. Odmah je izvučen zaključak da je nova Zvezdina meta Mateo Kasijera, 25-godišnji fudbaler Sočija.

Međutim, pre samo dva dana, sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela je tokom gostovanja na TV Arena sport potvrdio da je interesovanje za Dzjubu i dalje aktuelno.

''Dzjubi ističe ugovor sa Zenitom i sigurno da mu neće ponuditi onakav kakav je imao ranije. Nije tajna da bismo želeli takvog igrača, on bi bio ozbiljno pojačanje, nosi veliko iskustvo i verujem da bi ga naši navijači dočekali raširenih ruku, ali koliko je realno videćemo. Takođe bismo želeli da dovedemo igrača za poziciju desnog krila'', izjavio je Mrkela.

Podsetimo, u četvrtak se igra finale Kupa, Zvezda dočekuje Partizan, a prelaz X-1 na pobedu Zvezde donosi kvotu 5.40 u AdmiralBet-u.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke